Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην αναζήτηση για ακραία μπακ
i

Τεν Χαχ/©ManUnd

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στην αναζήτηση για ακραία μπακ

Sportal newsroom 13:35 - 26.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:35 - 26.12.2022

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαχ, η ομάδα του είναι σε αναζήτηση ακραίων μπακ.

Στο ψάξιμο για ακραία μπακ είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως δήλωσε ο Έρικ Τεν Χαχ οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι σε αναζήτηση για δεξιό και αριστερό μπακ. Πρόσφατα η διοίκηση της ομάδας ανανέωσε τον Ντιόγκο Νταλότ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, αλλά ο Ολλανδός τεχνικός δεν θέλει να μείνει μόνο σε αυτόν.

Λόγω των πολλών παιχνιδιών στο Ολντ Τράφορντ θέλουν και άλλες λύσεις για τις θέσεις των ακραίων μπακ, καθώς και ο Γουάν-Μπισάκα ενδέχεται να αποχωρήσει. Η Γούλβς, η Άστον Βίλα και η Κρίσταλ Πάλας είναι τρεις υποψήφιες για την απόκτηση του Άγγλου αμυντικού.

«Θέλουμε δύο φουλ-μπακ (στα δεξιά και στα αριστερά), επειδή έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα», σχολίασε ο πρώην τεχνικός του Άγιαξ. Μία λύση για την άκρη της άμυνας των «Κόκκινων Διαβόλων» είναι ο Τζέρεμι Φριμπόνγκ, όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής της Μπάγιερ Λεβερκούζεν έχει εντυπωσιάσει τον Έρικ Τεν Χαχ με τις εμφανίσεις του στη Μπουντεσλίγκα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Σε 21 συμμετοχές έχει βρει δίχτυα πέντε φορές, ενώ έχει μοιράσει άλλες τέσσερις ασίστ.