Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θα ζητηθεί η άποψη των παικτών για το θέμα της παραμονής του Γκρίνγουντ

Μέισον Γκρίνγουντ

i

Photo by Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θα ζητηθεί η άποψη των παικτών για το θέμα της παραμονής του Γκρίνγουντ

Sportal newsroom 16:40 - 15.02.2023

Την άποψη από τους παίκτες του γυναικείου και αντρικού τμήματος θα ζητήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για το θέμα της παραμονής του Μέισον Γκρίνγουντ.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ συνεχίζει και βρίσκεται στο περιθώριο μετά την αθώωσή του για τις κατηγορίες περί ξυλοδαρμού και σεξουαλική επίθεσης της συντρόφου του. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής μετά την απόφαση του δικαστηρίου έκανε δηλώσεις, νιώθει ανακουφισμένος, που όλα αυτά έφυγαν από πάνω του. 

Από την μεριά της όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα για το ζήτημα αυτό. Άλλη μία υπόθεση είναι αυτή της επιστροφής του στην ομάδα. Όπως έκαναν λόγο αρκετά δημοσιεύματα το γυναικείο τμήμα των «κόκκινων διαβόλων» εκτός από το ότι διαφωνούσε με την απόφαση του δικαστηρίου για την αθώωσή του, είναι κατά και στο θέμα της επιστροφής του.

Από την άλλη υπάρχουν αρκετοί χορηγοί έχουν τις αμφιβολίες τους για αυτό το ζήτημα. Σύμφωνα λοιπόν με αναφορά του ESPN η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» θα ζητήσουν τις απόψεις των παικτών του αντρικού και γυναικείου τμήματος.

 Ο λόγος που γίνεται αυτό είναι, γιατί κάποιοι παίκτες πιστεόυον, ότι αν επιστρέψει ο Γκρίνγουντ στην ομάδα μπορεί να χαθεί η συνοχή στα αποδυτήρια και μέχρι στιγμής πορεία που έχουν κάνει να χαλάσει. Παράλληλα το δημοσίευμα ανέφερε, ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας δεν θέλησαν, να σχολιάσουν τις φήμες περί επικοινωνίας του Έρικ Τεν Χαχ με τον παίκτη.