Αγχώθηκε ο Γκρίλις στον πανηγυρισμό και ρωτούσε τον Άλβαρες: «Έκανες χέρι;» (vid)

Τζακ Γκρίλις

i

PrtScr

Αγχώθηκε ο Γκρίλις στον πανηγυρισμό και ρωτούσε τον Άλβαρες: «Έκανες χέρι;» (vid)

Κώστας Τόπας 11:24 - 11.12.2023

Ο Τζακ Γκρίλις αγχώθηκε κατά τον πανηγυρισμό του σε σημείο που ρωτούσε τον Χούλιαν Άλβαρες αν έκανε χέρι όταν του έστρωσε την μπάλα για να κάνει το 2-1 για τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ, όμως κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το Λονδίνο επικρατώντας 2-1 της Λούτον για τη 16η αγωνιστική της Premier League. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του δεύτερου γκολ, ο Τζακ Γκρίλις... αγχώθηκε.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός, μετά από ασίστ του Άλβαρες και λάθος του Μενγκί έκανε το 2-1 για την ομάδα του, αλλά αγχώθηκε για την εξέλιξη της φάσης. Κι αυτό διότι όταν πανηγύριζε το γκολ με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, γύρισε και ρώτησε τον Άλβαρες αν έκανε χέρι, προτού του περάσει την μπάλα.

«Έκανες χέρι;», ρωτούσε ο Γκρίλις με τον Άλβαρες να του κάνει νεύμα πως βρήκε την μπάλα με το σαγόνι. Μία κίνηση την οποία έδειξε και ο Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο του.

🔴Baladeros LIVE: Ο κρίκος της οπαδικής βίας και οι άδειες εξέδρες

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο