Γκουαρδιόλα για τραυματισμό Χάαλαντ: «Δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει»

Πεπ Γκουαρδιόλα & Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©Photo by Robbie Jay Barratt - AMA/Getty Images/Ideal Images

Γκουαρδιόλα για τραυματισμό Χάαλαντ: «Δεν μπορούσε ούτε να περπατήσει»

Κώστας Τόπας 09:43 - 11.12.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να μιλήσει για τον τραυματισμό του Έρλινγκ Χάαλαντ αλλά και για το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι έλαβαν τα χειρότερα δυνατά νέα πριν από το ταξίδι της ομάδας τους στο Λούτον, αφού αναφέρθηκε ότι ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Έρλινγκ Χάαλαντ. ο Νορβηγός φορ φέρει έναν τραυματισμό στο πόδι εδώ και λίγες εβδομάδες, με το πρόβλημα να περιγράφεται ως «κάταγμα λόγω πίεσης».

Ως εκ τούτου, ο 23χρονος Νορβηγός φορ θα απουσιάσει από τον τελευταίο αγώνα της Σίτι στη φάση των ομίλων του Champions League με τον Ερυθρό Αστέρα την Τετάρτη (13/12, 19:45), καθώς και τον εντός έδρας αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας το επόμενο Σάββατο (16/12, 17:00).

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιβεβαίωσε στο Sky Sports τον τραυματισμό του Χάαλαντ λέγοντας: «Την επόμενη μέρα μετά τον αγωνα με την Άστον Βίλα σχεδόν δεν μπορούσε να περπατήσει σωστά», είπε ο Καταλανός στη συνέντευξη Τύπου. «Χθες του μίλησα και μου είπε "νιώθω πολύ καλύτερα, μπορώ να περπατήσω, δεν πονάω", ​​γι' αυτό πρέπει να βλέπουμε πώς είναι μέρα με τη μέρα».

Ωστόσο, ο Γκουαρδιόλα είπε ότι θα μπορούσε να επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα ή εγκαίρως για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. «Δεν πρόκειται για κάταγμα, απλώς για ένα χτύπημα στο κόκκαλο, ελπίζω να είναι έτοιμος απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, αν όχι στη Σαουδική Αραβία», πρόσθεσε ο προπονητής των Πολιτών.

🔴Baladeros LIVE: Ο κρίκος της οπαδικής βίας και οι άδειες εξέδρες

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο