Ενοχλήσεις για Χάαλαντ στην προπόνηση με τη Νορβηγία - Καθησυχαστικός ο γιατρός της ομάδας

Ενοχλήσεις για Χάαλαντ στην προπόνηση με τη Νορβηγία - Καθησυχαστικός ο γιατρός της ομάδας

Δημήτρης Χούπης 22:08 - 19.03.2024

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποκόμισε έναν νέο τραυματισμό στην προπόνηση με την Εθνική Νορβηγίας, με τον γιατρό της ομάδας να φαίνεται αρκετά καθησυχαστικός.

Η διακοπή των εθνικών ομάδων φέρνει πάντα ένα μικρό άγχος στους προπονητές για τυχόν τραυματισμούς που μπορούν να αποκομίσουν οι παίκτες τους. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ λοιπόν κατά τη διάρκεια προπόνησης με τη Νορβηγία, φάνηκε να έχει μερικές ενοχλήσεις, με τον επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι να μην πατάει καλά το πόδι του, αφού κούτσαινε.

Η Νορβηγία δεν έχει καταφέρει να πάρει την πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας, αλλά ούτε και να εξασφαλίσει μια θέση στα playoffs. Κάπως έτσι η ομάδα του Στάλε Σολμπάκεν θα δώσει δύο φιλικά μέσα στον Μάρτιο με την Τσεχία και τη Σλοβακία.

Κάπως έτσι για τους ανθρώπους της Νορβηγίας μπορεί να μην θεωρείται κάτι τόσο σοβαρό, αλλά στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι ανησύχησαν, στην εικόνα του Χάαλαντ να πονάει. Ο Νορβηγός είχε τραυματιστεί ξανά τη φετινή σεζόν, χάνοντας περίπου δώδεκα αγώνες ανάμεσα την περίοδο του Δεκεμβρίου και του Ιανουαρίου. Μάλιστα στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ για το FA Cup το προηγούμενο Σάββατο (16/3), ο 23χρονος αντικαταστάθηκε από τον Άλβαρες, κρατώντας τον ώμο του.

Μπορεί λοιπόν ο Χάαλαντ να έδειχνε να πονάει, ωστόσο ο γιατρός της Νορβηγίας, μιλώντας σε ρεπόρτερ των «πολιτών», Σαμ Λι, ανέφερε ότι δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα του 23χρονου. Ένας ενδεχόμενος τραυματισμός του Νορβηγού, θα ήταν ό,τι χειρότερο για τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος έχει δει ήδη τον Έντερσον να μένει εκτός, λόγω ενός μυϊκού τραυματισμού στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, αλλά και τον Ντε Μπρόινε, ο οποίος έμεινε εκτός από την αποστολή του Βελγίου για τραυματισμό.

Ενώ την ίδια ώρα εκτός είναι ο Τζακ Γκρίλις, ο οποίος δεν είναι εδώ και αρκετό καιρό στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού. Οι «πολίτες» μετά την επιστροφή από τις εθνικές ομάδες, έχει το ντέρμπι με την Άρσεναλ, το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο για τον τίτλο του πρωταθλητή στην Αγγλία.

Ράτκλιφ για το ποιον προτιμάει να κατακτήσει την Premier League: «Τους μισώ όλους, είναι όλοι αντίπαλοί μας»
PREMIER LEAGUE

16:59 - 19.03.2024

Ράτκλιφ για το ποιον προτιμάει να κατακτήσει την Premier League: «Τους μισώ όλους, είναι όλοι αντίπαλοί μας»

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ μιλώντας σε ένα podcast ρωτήθηκε για το ποιον θέλει να κατακτήσει τη φετινή Premier League, απατώντας ότι μισεί και τις τρεις ομάδες, αφού όλες είναι αντίπαλες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακόμη, βρίσκεται στους «8» του Champions League, όπου θα βρουν απέναντί τους τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και στα ημιτελικά του FA Cup, όπου θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι.