Ράτκλιφ για το ποιον προτιμάει να κατακτήσει την Premier League: «Τους μισώ όλους, είναι όλοι αντίπαλοί μας»

Τζιμ Ράτκλιφ

i

© PrtScr

Ράτκλιφ για το ποιον προτιμάει να κατακτήσει την Premier League: «Τους μισώ όλους, είναι όλοι αντίπαλοί μας»

Δημήτρης Χούπης 16:59 - 19.03.2024

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ μιλώντας σε ένα podcast ρωτήθηκε για το ποιον θέλει να κατακτήσει τη φετινή Premier League, απατώντας ότι μισεί και τις τρεις ομάδες, αφού όλες είναι αντίπαλες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φετινή σεζόν μπήκε σε μια νέα εποχή, αφού ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, απέκτησε το 25% των μετοχών της ομάδας, όντας μαζί με την οικογένεια Glayzers στη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων». Ο Άγγλος επιχειρηματίας λοιπόν, αποτελεί έναν από τους πιο πλούσιος ανθρώπους στην Αγγλία και όντας από μικρός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πήρε την απόφαση να αγοράσει μετοχές της αγαπημένης του ομάδας.

Ο Άγγλος δισεκατομμυριούχος λοιπόν μίλησε σε ένα podcast, στο Geraint Thomas Cycling Club και σε κάποιο σημείο κλήθηκε να απαντήσει το ποιος θέλει να κατακτήσει τη φετινή Premier League. Η απάντηση που έδωσε μάλιστα ήταν... πληρωμένη. Συγκεκριμένα, σχολίασε ότι τους μισεί όλους, αφού και οι τρεις ομάδες είναι αντίπαλες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ωστόσο στη συνέχεια ανέφερε πως αν μπορούσε να επιλέξει έναν, θα ήταν η Άρσεναλ, λόγω του Μικέλ Αρτέτα. «Ποια ομάδα θέλω να κατακτήσει την Premier League; Τις μισώ όλες, είναι αντίπαλές μας», είπε στην αρχή.

«Δεν θα μπορούσα να επιλέξω. Θα ήταν καλό για τον Αρτέτα, επειδή τα έχει πάει πολύ καλά και η Άρσεναλ έδειξε αρκετή υπομονή μαζί του», σχολίασε στη συνέχεια. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 6η θέση, όντας στο μείον εννιά από την Άστον Βίλα που είναι στην τέταρτη θέση.

Ωστόσο η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ την περασμένη Κυριακή (17/3) πήρε μια τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του FA Cup. Οι «κόκκινοι διάβολοι» επικράτησαν με 4-3 της Λίβερπουλ, σε ένα παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και δύο ανατροπές. Συγκεκριμένα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 1-0, αλλά οι «κόκκινοι» ανέτρεψαν το ματς σε 1-2 πριν το ημίχρονο.

O Γκάρι Νέβιλ... ούρλιαζε στο 4-3 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

21:35 - 17.03.2024

O Γκάρι Νέβιλ... ούρλιαζε στο 4-3 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)

Το 4-3 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λίβερπουλ προκάλεσε... τρέλα στους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων». Ένας από αυτούς που τρελάθηκαν, λοιπόν, ήταν και ο Γκάρι Νέβιλ.

Ωστόσο χάρη στο γκολ του Άντονυ στο 87ο λεπτό έστειλε το ματς στα ίσα. Εκεί ο Έλιοτ έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ τη Λίβερπουλ, αλλά ο Ράσφορντ στο 112' ισοφάρισε ξανά για τους «κόκκινους διαβόλους». Αλλά η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα, αφού στο 120' ο Ντιαλό έκανε το 4-3 και έστειλε τη Γιουνάιτεντ στους «4» του Κυπέλλου Αγγλία, όπου εκεί θα βρει απέναντί της την Κόβεντρι.