Γυναίκα υπέφερε από τον πόνο μετά τη χειραψία της με τον Χάαλαντ (vid)
i

©DailyMail

Γυναίκα υπέφερε από τον πόνο μετά τη χειραψία της με τον Χάαλαντ (vid)

Κώστας Τσιακλής 14:35 - 22.05.2023

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ φαίνεται να μην συγκράτησε τη δύναμη του και έκανε μια γυναίκα να υποφέρει από τον πόνο μετά τη χειραψία τους.

Η Μάντσεστερ Σίτι πραγματοποίησε χθες (Κυριακή 21/05) τη φιέστα της για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος της. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο Έρλινγκ Χάαλαντ φαίνεται να έκανε μια δυνατή χειραψία με μια γυναίκα, την οποία άφησε να υποφέρει στον πόνο.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα επικράτησε με 1-0 της Τσέλσι ωστόσο αυτή η νίκη δεν είχε καμία βαθμολογική σημασία αφού η Μάντσεστερ Σίτι είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα από το βράδυ του Σαββάτου (20/05) όταν είχε ηττηθεί η Άρσεναλ με 1-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι το μυαλό όλων πιθανόν να ήταν συγκεντρωμένο στη φιέστα και στους πανηγυρισμούς που θα ακολουθούσαν.

Εκεί, ένας ένας ποδοσφαιριστής μπήκε στη σειρά για να πάρει το μετάλλιο του από τους ιθύνοντες της Premier League. Όπως όλοι οι παίκτες των «πολιτών» έτσι και ο Έρλινγκ Χάαλαντ στο δρόμο του προς την εξέδρα που είχε στηθεί, έκανε χειραψία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τα υπόλοιπα μέλη του επιτελείου της ομάδας.

Ο θηριώδης Νορβηγός επιθετικός εμφανώς ενθουσιασμένος για την κατάκτηση του τροπαίου, δεν έλεγξε ιδιαίτερα τη δύναμη του και έτσι άφησε μια γυναίκα να υποφέρει στον πόνο έπειτα από τη χειραψία τους. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο Χάαλαντ έγινε σήμερα διάσημος και για άλλον λόγο αφού όπως αποκαλύφθηκε στο πάρτι τίτλου της ομάδας παρευρέθηκε φορώντας αθλητικές πιτζάμες. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτές ήταν ασορτί με το ένδυμα που επέλεξε να φορέσει η κοπέλα του, Ίζαμπελ Γιόχανσεν. Το παρών του στην εκδήλωση έδωσε και ο πατέρας του Νορβηγού, Άλφι, ωστόσο αυτός χάλασε τον ενδυματικό κώδικα και δεν φόρεσε πιτζάμες.

Πλέον ο Πεπ Γκουαρδιόλα και οι ποδοσφαιριστές του στρέφουν την προσοχή τους στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται τόσο στον τελικό του FA Cup (κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), όσο και στον τελικό του Champions League (απέναντι στην Ίντερ) και θέλει να ολοκληρώσει το τρέμπλ. Η μόνη Αγγλική ομάδα που το κατάφερε ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 1999.