Η Σίτι κατέθεσε νέα πρόταση για τον Ματέους Νούνιες

Ματέους Νούνιες

i

©PrtScr

Η Σίτι κατέθεσε νέα πρόταση για τον Ματέους Νούνιες

Μαρία Δαλιάνη • 13:48 - 28.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής κινείται η Μάντσεστερ Σίτι και σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ολοκληρώνεται το deal με την Γουλβς για την απόκτηση του Ματέους Νούνιες.

Η Μάντσεστερ Σίτι μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Κέβιν Ντε Μπρόινε που θα τον αφήσει εκτός για τρείς με τέσσερις μήνες ψάχνει λύσεις για την μεσοεπιθετική της γραμμή προκειμένου να μην έχει προβλήματα.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει πως οι «Πολίτες» βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Πορτογάλου καθώς κατέθεσαν νέα βελτιωμέμη πρόταση ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά του ποδοσφαιριστή, ποσό που δύσκολα θα πουν «όχι» οι «Λύκοι».

Η αρχική πρόταση της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα άγγιζε τα 50 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τα μπόνους όμως δεν είχε αφήσει ικανοποιημένη την Γουλβς.

Ο Νούνιες βρίσκεται στη Γουλβς από το καλοκαίρι του 2022 όταν και αποκτήθηκε έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο 24χρονος μέσος την περασμένη σεζόν είχε καταγράψει 39 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ.

Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες μέρες η Σίτι έκανε δικό της τον Ζερεμί Ντοκού από την Ρεν έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ ο οποίος θα είναι κάτοικος Μάντσεστερ για τα επόμενα 5 έτη. Οι πολίτες επίσης κυνήγησαν την περίπτωση του Πακετά ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις με την Γουέστ Χαμ δεν τελεσφόρησαν αφού τα «σφυριά» δεν δέχτηκαν την πρόταση των 100 εκατομμυρίων ευρώ των «σίτιζεν».