Στα προημιτελικά με «σβηστές τις μηχανές» η Μάντσεστερ Σίτι και τώρα... Λίβερπουλ

Στα προημιτελικά με «σβηστές τις μηχανές» η Μάντσεστερ Σίτι και τώρα... Λίβερπουλ

Δημήτρης Χούπης 23:54 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:54 - 06.03.2024

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε το χρέος της απέναντι στην Κοπεγχάγη επικρατώντας με και σε συνδυασμό με το υπέρ της 3-1 στο πρώτο ματς, πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League.

Η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 3-1 της Κοπεγχάγης και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 3-1 στη Δανία πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Champions League. Πλέον οι «πολίτες» στρέφουν το βλέμμα τους στο ματς με τη Λίβερπουλ, το οποίο μπορεί και κρίνει τον πρωταθλητή στην Αγγλία.

Με το καλημέρα η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα άνοιξε το σκορ. Στο 5ο λεπτό ο Χούλιαν Άλβαρες εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Ακάντζι με ωραίο πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0 για τους «πολίτες». Οι παίκτες της Σίτι όμως μυρίστηκαν... αίμα και τέσσερα λεπτά έκαναν και το 2-0. Ο Άλβαρες πήρε την μπάλα μέσα από την περιοχή, σούταρε αλλά ο Γκραμπάρα δεν μπόρεσε να πιάσει την μπάλα, αφού έφυγε από τα χέρια του και κατέληξε στα δίχτυα.

Στην αμέσως προηγούμενη φάση μάλιστα, είχαν δύο καλές στιγμές για το δεύτερο τέρμα. Οι παίκτες της Σίτι χαλάρωσαν στη συνέχεια και οι Δανοί το εκμεταλλεύτηκαν πετυχαίνοντας ένα όμορφο γκολ στο 29'. Ο Ελιονούσι πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο, έπαιξε λίγο έξω από την περιοχή το ένα δύο με τον Όσαρκσον και με ωραίο πλασέ με τη μία έκανε το 2-1. Ωστόσο στην τελευταία φάση του ημιχρόνου οι «πολίτες» βρήκαν και τρίτο γκολ με τον Χάαλαντ.

Αγνώριστη η «Βασίλισσα», πέρασε στα προημιτελικά μόνο με τη... φανέλα!
CHAMPIONS LEAGUE

23:51 - 06.03.2024

Αγνώριστη η «Βασίλισσα», πέρασε στα προημιτελικά μόνο με τη... φανέλα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποίησε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της τη φετινή σεζόν, δεν κατάφερε να νικήσει τη μαχητική Λειψία που δεν παράτησε ποτέ το ματς, όμως η ισοπαλία (1-1) ήταν αρκετή για να περάσει στους «8» του Champions League.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρχε ρυθμός, αφού η Μάντσεστερ Σίτι ήλεγχε το παιχνίδι και δεν άφηνε τους Δανούς να κρατήσουν την μπάλα. Κάπως έτσι το παιχνίδι έληξε 3-1 και οι «πολίτες» πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.