Με Γκβαρντιόλ η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι για τον τελικό του Super Cup - Τελευταίο ματς για Μπόνο στη Σεβίλλη

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

© PrtScr

Με Γκβαρντιόλ η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι για τον τελικό του Super Cup - Τελευταίο ματς για Μπόνο στη Σεβίλλη

Sportal newsroom 20:58 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 16.08.2023

Την ενδεκάδα του για τον μεγάλο τελικό του Super Cup, στο «Γ. Καραϊσκάκης», γνωστοποίησε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος δίνει την ευκαιρία στον Γκβαρντιόλ να αγωνιστεί για πρώτη φορά ως βασικός. Την ίδια ώρα, ο Μπόνο θα βρεθεί για τελευταία φορά στο αρχικό σχήμα της Σεβίλλης, πριν αναχωρήσει για τη Σαουδική Αραβία.

Η Μάντσεστερ Σίτι γνωστοποίησε την ενδεκάδα με την οποία θα αγωνιστεί εναντίον της Σεβίλλης, στον τελικό του UEFA Super Cup που διεξάγεται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Πεπ Γκουαρντιόλα συμπεριέλαβε στο βασικό σχήμα τον Γιόσκο Γκβαρντιόλ, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα.

Στην κορυφή της επίθεσης βρίσκεται όπως πάντα ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ενώ απών θα είναι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε ο οποίος αποχώρησε με τραυματισμό στο παιχνίδι με την Μπέρνλι. Ο Βέλγος έπαθε ζημιά στον οπίσθιο μηριαίο και αναμένεται να μείνει εκτός για διάστημα 3-4 μηνών. 

Ο Μπόνο παίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μετά φεύγει από τη Σεβίλλη (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

17:38 - 16.08.2023

Ο Μπόνο παίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μετά φεύγει από τη Σεβίλλη (vid)

Ο Γιασίν Μπόνο όπως όλα δείχνουν διανύει τις τελευταίες του μέρες στην ομάδα της Σεβίλλης και δεν αποκλείεται ο τελικός του Super Cup στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να είναι το τελευταίο του παιχνίδι με τους Ανδαλουσιανούς.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ακάντζι, Γκβάρντιολ, Άκε, Ρόδρι, Κόβατσιτς, Φόντεν, Πάλμερ, Γκρίλις, Χάλαντ

Την ίδια ώρα, ο Γιασίν Μπόνο ετοιμάζεται να δώσει το τελευταίο του παιχνίδι με τη Σεβίλλη, αφού αμέσως μετά θα αναχωρήσει για τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ. Στην κορυφή της επίθεσης των Ανδαλουσιάνων θα βρίσκεται ο Εν-Νεσίρι

Η ενδεκάδα της Σεβίλλης: Μπουνού, Νάβας, Μπαντέ, Γκούντελ, Ακούνια, Χορδάν, Ράκιτιτς, Τόρες, Οκάμπος, Λαμέλα, Εν-Νεσιρί