Ο Γκρίλις με τον πανηγυρισμό του θύμισε Μαραντόνα στο Μουντιαλ του '94 κόντρα στην Ελλάδα (vids)

Τζακ Γκρίλις & Ντιέγκο Μαραντόνα

i

PrtScr

Ο Γκρίλις με τον πανηγυρισμό του θύμισε Μαραντόνα στο Μουντιαλ του '94 κόντρα στην Ελλάδα (vids)

Κώστας Τόπας 12:33 - 04.12.2023

Ο Τζακ Γκρίλις μπήκε σε mode «Μαραντόνα» με τον επικό πανηγυρισμό του στο γκολ που πέτυχε εναντίον της Τότεναμ.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε το πρώτο του γκολ στην Premier League στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στη Τότεναμ (3/12) για να προηγηθεί η πρωταθλήτρια Αγγλίας με 3-2 στο 81ο λεπτό. Στο 82ο λεπτό, ο Χάαλαντ μοίρασε υπέροχα και ο Τζακ Γκρίλις με προβολή έσπασε την… κατάρα, αφού βρήκε δίχτυα έπειτα από 26 ματς. 

Κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του, ο 28χρονος έτρεξε και πανηγύρισε γλιστρώντας στον αγωνιστικό χώρο με τα γόνατα. Μια κάμερα ήταν τέλεια τοποθετημένη για να απαθανατίζει τις βρυχηθμένες εκφράσεις του προσώπου της Άγγλου.

Οι συγκρίσεις μεταξύ των πανηγυρισμών του Γκρίλις και του Ντιέγκο Μαραντόνα από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994 όπου ο Αργεντινός σκόραρε εναντίον της Ελλάδας και ούρλιαξε στην κάμερα, με τις εικόνες να γίνονται αμέσως viral. Για την ιστορία στις 21 Ιουνίου 1994, η Εθνική μας έδωσε τον πρώτο της αγώνα σε τελική φάση Μουντιάλ και ήταν εφιαλτική. Η Η Η «γαλανόλευκη» ηττήθηκε 4-0 χάρη σε χατ τρικ του Μπατιστούτα και το γκολ του Μαραντόνα.

Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, η Σίτι έπεσε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και τώρα βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ. Με ένα ταξίδι μακριά στην Άστον Βίλα στη συνέχεια του προγράμματος στην Premier League, οι Πολίτες θα επιδιώξουν την επιστροφή στα τρίποντα, χρίς τον Ρόντρι και τον πρώην αστέρα της Βίλα, Γκρίλις, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.

🔴Sportal Sunday Live με Βόλος - Ολυμπιακός 2-2, τον Παπαπέτρου, τον Μαρτίνεθ & το σόου του Ιωαννίδη

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!