«Συναγερμός» στην Σίτι: Τραυματίστηκε ο Γουόκερ δύο εβδομάδες πριν τη μάχη με τη Ρεάλ

«Συναγερμός» στην Σίτι: Τραυματίστηκε ο Γουόκερ δύο εβδομάδες πριν τη μάχη με τη Ρεάλ

Κώστας Τόπας 12:43 - 24.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:45 - 24.03.2024

Λίγες εβδομάδες πριν τη μεγάλη μάχη με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League, ο Πεπ Γκουαρντιόλα είδε τον Κάιλ Γουόκερ να τραυματίζεται στη φιλική αναμέτρηση της Αγγλίας με τη Βραζιλία.

Προβλήματα για τον Πεπ Γκουαρντιόλα. Αυτό που υποτίθεται ότι θα ήταν μια απλή φιλική αναμέτρηση μεταξύ Αγγλίας και Βραζιλίας (0-1) κατέληξε να γίνει δυσαρέσκεια για τον Ισπανό προπονητή και τη Μάντσεστερ Σίτι. Πριν από το πρώτο τέταρτο της ώρας του αγώνα, ο Κάιλ Γουόκερ έπεσε στο χορτάρι και χρειάστηκε τις πρώτες βοήθειες. Αν και ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας δοκίμασε να αγωνιστεί για λίγα λεπτά, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν θέλησε να πάρει άλλα ρίσκα και στη θέση του έβαλε τον Έζρι Κόνσα, παίκτη της Άστον Βίλα και πρωτοεμφανιζόμενο με τα «τρία λιοντάρια».

Ο Κάιλ Γουόκερ κατευθύνθηκε αμέσως στα αποδυτήρια για να αντιμετωπίσει τα σωματικά προβλήματα που τον είχαν αναγκάσει να φύγει από το γήπεδο νωρίτερα από το αναμενόμενο. Μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων, η Μάντσεστερ Σίτι θα υποδεχθεί την Άρσεναλ, πρωτοπόρο της Premier League, στο «Έτιχαντ» και λίγο περισσότερο από μια εβδομάδα αργότερα, ο πρώτος αγώνας των προημιτελικών του Champions League εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης θα διεξαχθεί στο «Μπερναμπέου».

Ο Κάιλ Γουόκερ, επίσης αρχηγός των Πολιτών, έχει παίξει 38 παιχνίδια μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν για τη Μάντσεστερ Σίτι, τα 37 από αυτά ως βασικός. Ενώ περιμένει να μάθει το μέγεθος του τραυματισμού του, ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει άλλο ένα πρόβλημα ενόψει των κρίσιμων αναμετρήσεων της ομάδας του.

Μετά τον αγώνα, μια από τις πρώτες ερωτήσεις που έπρεπε να απαντήσει ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ήταν για την κατάσταση του Κάιλ Γουόκερ«Ακόμα δεν ξέρουμε τι έχει. Ένιωσε κάτι, αλλά δεν είναι παίκτης που τραυματίζεται πολύ συχνά, οπότε δεν είναι πραγματικά σίγουρος τι είναι. Θα πρέπει να το αξιολογήσουμε τις επόμενες δύο μέρες», είπε ο Άγγλος τεχνικός. 

Τα «τρία λιοντάρια» υποδέχονται το Βέλγιο την ερχόμενη Τρίτη. «Όλα είναι καλά», είπε ο ίδιος ο Άγγλος μπακ καθώς περνούσε από τη μικτή ζώνη.