Ο Άντονι Τέιλορ επιστρέφει από την «τιμωρία» του για να σφυρίξει το Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι

Άντονι Τέιλορ

i

©Intime

Ο Άντονι Τέιλορ επιστρέφει από την «τιμωρία» του για να σφυρίξει το Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι

Κώστας Τόπας 13:10 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:10 - 07.11.2023

Ο Άντονι Τέιλορ ανακοινώθηκε ως διαιτητής για τη σπουδαία αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι την Κυριακή (12/11, 18:30).

Οι πρωταθλητές Αγγλίας, φιλοξενούν την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο την Κυριακή (12/11, 18:30) στο «Έτιχαντ» και ο Άντονι Τέιλορ ορίστηκε να διευθύνει την μεγάλη αυτή αναμέτρηση λίγες ημέρες αφότου υποβιβάστηκε στην Championship, εξαιτίας του λάθους να υποδείξει πέναλτι υπέρ της Νιούκαστλ στο Μολινό κόντρα στη Γουλβς. Μια φάση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών στο νησί. Ο VAR ενώ πήρε το χρόνο του, δεν έστειλε τον Τέιλορ για on field review.

Αλλά ακόμα και η απόδοσή του στο Πρέστον - Κόβεντρι, δεν τον βοήθησε, καθώς έδωσε άλλο ένα αμφιλεγόμενο πέναλτι, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων. Έδειξε το σημείο του πέναλτι όταν ο Μιλουτίν Οσμάνιτς των γηπεδούχων έπεσε κάτω μετά από μαρκάρισμα του Κάιλ Μακφάντζεν καθώς έτρεχε για να επιχειρήσει ένα σουτ. Ωστόσο στο ριπλέι δεν φάνηκε πως υπήρχε επαφή. Ετσι, ο Άλαν Μπράουν σκόραρε από την άσπρη βούλα και η Πρέστον βγήκε νικήτρια του αγώνα με 3-2.

Τώρα, επιστρέφει στην Premier League και μάλιστα σε ένα σημαντικό παιχνίδι, κάτι που έχει αναστατώσει τους οπαδών των δύο ομάδων.