Ο Γκάρι Νέβιλ.... ξέχασε τον κανονισμό του οφσάιντ

Γκάρι Νέβιλ

Ο Γκάρι Νέβιλ.... ξέχασε τον κανονισμό του οφσάιντ

Ιάσονας Τσίλης 12:06 - 07.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:10 - 07.11.2023

Κατά τη διάρκεια του απίθανου πρώτου ημιχρόνου στο Τότεναμ - Τσέλσι, ο Γκάρι Νέβιλ... μάλλον πελάγωσε με όλη τη δράση και κατάφερε να ξεχάσει τι σημαίνει οφσάιντ.

Η Τσέλσι επικράτησε 4-1 της Τότεναμ σε ένα παιχνίδι που θα μνημονεύεται για αρκετό καιρό.

Πρωταγωνιστής του ντέρμπι ήταν... το VAR. Σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε να γίνει έλεγχος είτε για οφσάιντ, είτε για κόκκινη κάρτα. Στα δύο τέρματα της Τότεναμ, μπήκαν οι γραμμές και η κατάσταση ήταν απόλυτα οριακή.

Μέσα στο απόλυτο χάος που επικρατούσε, ο Γκάρι Νέβιλ, φαίνεται να ξέχασε κι αυτά που ξέρει, προσπαθώντας να καταλάβει τι έγινε. Συγκεκριμένα, στο ακυρωθέν γκολ του Σον, ο θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σάστισε, προσπαθώντας να αναλύσει τη φάση.

«Είναι αυτό που είναι οφσάιντ ή είναι αυτό; Ή δεν είναι τίποτα από τα δύο; Πάμε, ας αρχίσει η διασκέδαση», ανέφερε αρχικά.

Η συγκινητική Τότεναμ που πάλεψε μέχρι τέλους με εννέα παίκτες και το ρίσκο του Ποστέκογλου
PREMIER LEAGUE

10:35 - 07.11.2023

Η συγκινητική Τότεναμ που πάλεψε μέχρι τέλους με εννέα παίκτες και το ρίσκο του Ποστέκογλου

Τότεναμ και Τσέλσι μας χάρισαν τη Δευτέρα (06/11) ίσως το κορυφαίο φετινό παιχνίδι στην Premier League. Ένα ματς που τα είχε όλα. Γκολ, αποβολές και... πολύ VAR. Αν υπάρχει όμως κάτι που ξεχώρισε περισσότερο απ' όλα ήταν η μαχητική ψυχή και η αυταπάρνηση των «Σπερς» οι οποίοι δεν τα παράτησαν ποτέ, ακόμα και όταν όλα έμοιαζαν τελειωμένα.

«Η αρχική μου ματιά και στις δύο γωνίες είναι ότι φαίνεται από μέσα και στις δύο γωνίες, αλλά μπορεί να είναι το χέρι ενός αμυντικού της Τσέλσι που τον κρατά στο πλάι. Είναι ο ώμος, ναι είναι μακριά. Αλλά είναι κοντά, πολύ κοντά», είπε στη συνέχεια, χωρίς να καταλαβαίνει και ο ίδιος τι συμβαίνει.