Μάντζιος: «Κερδίσαμε μία μεγάλη ομάδα»
i

Άκης Μάντζιος / © Intime

Μάντζιος: «Κερδίσαμε μία μεγάλη ομάδα»

Sportal newsroom 23:17 - 30.01.2023

Ο Άκης Μάντζιος δεν έκρυψε τη χαρά του στις δηλώσεις που παραχώρησε, έπειτα από την νίκη του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αστέρας Τρίπολης «εκθρόνισε» τον Παναθηναϊκό από την κορυφή της Super League, νικώντας τον στο «Θ. Κολοκοτρώνης» με 1-0, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μπαρτόλο.

«Έγκλημα» Κουρμπέλη και τιμωρία Παναθηναϊκού στην Τρίπολη
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:55 - 30.01.2023

«Έγκλημα» Κουρμπέλη και τιμωρία Παναθηναϊκού στην Τρίπολη

Ο Κουρμπέλης είδε δύο κίτρινες σε έξι λεπτά αφήνοντας τον Παναθηναϊκό με δέκα παίκτες από το 33' και ο Αστέρας τιμώρησε τους «πράσινους» με γκολ του Μπαρτόλο στο 80', που τους αφήνει πλέον στη δεύτερη θέση και το -2 από την ΑΕΚ.

Ο Άκης Μάντζιος ήταν φανερά ικανοποιημένος για την επίδοση των παικτών του, δίνοντας τους συγχαρητήρια για την επικράτηση κόντρα σε έναν μεγάλο αντίπαλο

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της Nova:

«Όταν ο αντίπαλος παίζει με παίκτη λιγότερο για αρκετή ώρα μας ευνοεί. Τουλάχιστον αμυντικά, αφού δεν απειληθήκαμε. Στο δεύτερο, παρ' όλο που είχαμε την κατοχή δεν είχαμε λύσεις. Βρήκαμε το γκολ, βοήθησε και η αλλαγή του Μπαρτόλο. Δουλεύουμε πράγματα που έπρεπε να είχαν δουλευτεί στη διακοπή.

 Κάθε εβδομάδα γινόμαστε καλύτεροι. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά, κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα. Το σημαντικό είναι να βλέπω πράγματα που βελτιώνουμε και να αποδίδουμε καλύτερο ποδόσφαιρο.