Μάντζιος για την άδεια Τούμπα στο ΠΑΟΚ - Άρης: «Δεν είναι καλό, δεχτήκαμε κι εμείς τον Γενάρη αυτό το πλήγμα»

Μάντζιος

i

© Intime

Μάντζιος για την άδεια Τούμπα στο ΠΑΟΚ - Άρης: «Δεν είναι καλό, δεχτήκαμε κι εμείς τον Γενάρη αυτό το πλήγμα»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:05 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 17:26 - 09.03.2024

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη, ο Άκης Μάντζιος σχολίασε το γεγονός πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Η πρεμιέρα των playoffs της Stoiximan Super League για τη σεζόν 2023-24 πλησιάζει!

Ο ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί με τον Άρη στην άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα (10/3, 21:00), με τις δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης να αναζητούν το τρίποντο της νίκης για διαφορετικούς λόγους.

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα, ο Άκης Μάντζιος μίλησε στην κάμερα της Nova και μεταξύ άλλων στάθηκε στα δεδομένα του επερχόμενου ντέρμπι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Άρη:

«Από θέμα επιβάρυνσης και οι δύο ομάδες είχανε παιχνίδια ενδιάμεσα. Αγωνιστικά δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Ο ΠΑΟΚ έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ως ομάδα κι εμείς παρομοίως.

Δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχουν δείξει οι ομάδες μέχρι τώρα. Είναι, όμως, ένα ντέρμπι κι όλοι καταλαβαίνουν τη σημασία του, είτε είναι εντός έδρας, είτε εκτός για την κάθε ομάδα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει πόσο θα προετοιμαστούμε κατάλληλα και πνευματικά και σωματικά».

Αναφορικά με το γεγονός ότι το ματς αυτό θα γίνει χωρίς κόσμο, θυμίζοντας ημέρες κορωνοϊού: «Δεν είναι καλό αυτό… Εμείς δεχτήκαμε και αυτό το πλήγμα μέσα στον Ιανουάριο, όταν δώσαμε τρία ντέρμπι χωρίς κόσμο. Πιστεύω ότι η τελευταία ποινή που πρέπει να υπάρχει σε κάθε ομάδα είναι παίζει χωρίς κόσμο».