Άρης: Φιλικό με Μπότεφ στο Κλεάνθης Βικελίδης
i

©intime

Άρης: Φιλικό με Μπότεφ στο Κλεάνθης Βικελίδης

Αλέξης Σαββόπουλος 14:31 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 14:36 - 08.03.2024

Μετά το φιλικό του περασμένου Ιουλίου, οι δυο ομάδες που είναι αδελφοποιημένες, θα συναντηθούν αυτή τη φορά στο Βικελίδης στις 23 Μαρτίου.

Η διακοπή του πρωταθλήματος για τα μπαράζ της Εθνικής ομάδας δημιουργεί ένα μεγάλο κενό που οι ομάδες πρέπει με κάποιο τρόπο να το καλύψουν. Ο Αρης θα το κάνει δίνοντας φιλικό με την Μπότεφ Πλόβντιφ, με την οποία ως γνωστό ο Άρης είναι αδελφοποιημένος. Η αναμέτρηση με την βουλγαρική ομάδα θα γίνει το Σάββατο 23 Μαρτίου στο Κλεάνθης Βικελίδης και θα ξεκινήσει στις 17:00. Περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο φιλικό θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Πρόκειται ουσιαστικά για την άτυπη… ρεβάνς του φιλικού που είχαν δώσει οι δυο ομάδες στις 2 Ιουλίου στη Βουλγαρία, στη μνήμη των αδικοχαμένων οπαδών τους, Τόσκο και Άλκη. Εκτός από τα χρώματα και τη φιλία που έχουν αναπτύξει, οι δύο σύλλογοι μοιράζονται πια και την απώλεια δύο δικών τους παιδιών. Ο Τόσκο Μποζατζίσκι, ηγετική μορφή των οπαδών της Μπότεβ Πλόβντιβ (Bultras), έχασε τη ζωή του στις 5 Ιανουαρίου του 2020 στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Στο πρώτο παιχνίδι κατά την είσοδο των ομάδων, παίκτες, οπαδοί και οι ίδιοι οι γονείς του Τόσκο κατέθεσαν στεφάνια σε ένα ειδικό μνημείο εντός του αγωνιστικού χώρου. Οι γονείς, μάλιστα, του άτυχου 28χρονου παρέλαβαν ως ελάχιστο φόρο τιμής μια πλακέτα και μια εμφάνιση του Άρη με τη λέξη «Justice».

Τα φαινόμενα... απατούν: Πως είναι σήμερα ο αγωνιστικός χώρος του υποψήφιου για τελικό «AEL FC Arena»;

Τα φαινόμενα... απατούν: Πως είναι σήμερα ο αγωνιστικός χώρος του υποψήφιου για τελικό «AEL FC Arena»;

Το «AEL FC Arena» είναι υποψήφια έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη και το Sportal έψαξε, ρώτησε και έμαθε πως είναι σήμερα ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου.