Μάντζιος: «Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα αλλά μας αδίκησε και ο διαιτητής»

Άκης Μάντζιος

i

©intime

Μάντζιος: «Πληρώσαμε το κακό ξεκίνημα αλλά μας αδίκησε και ο διαιτητής»

Αλέξης Σαββόπουλος 23:47 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:11 - 29.02.2024

Ο προπονητής του Άρη αναφέρθηκε στα παράπονα που έχει ο Αρης από τον Αλ Χακίμ αλλά και το κακό πρώτο 20λεπτο της ομάδας του.

Ο Άρης έχει φρικτά παράπονα από την διαιτησία του Αλ Χακίμ και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει με τον εν λόγω ρέφερι. Στον Σουηδοϊρακινό αναφέρθηκε και ο Άκης Μάντζιος λέγοντας: «Το πρώτο 20λεπτο αδικεί τη συνολική προσπάθειά μας γιατί σ’ αυτό το διάστημα κάναμε πολλά λάθη και δεχθήκαμε πολλές φάσεις πέραν του γκολ που σημείωσε ο Παναθηναϊκός. Ωστόσο, μας αδίκησε και ο διαιτητής και δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε παράπονα από τον συγκεκριμένο διαιτητή. Έχουμε τις ενστάσεις μας ως ομάδας για ορισμένες φάσεις.

Όποτε μας σφυρίζει αυτός ο διαιτητής έχουμε προβλήματα και παράπονα. Υπάρχουν στιγμές που έχουμε αδικηθεί. Η φάση πριν το πέναλτι που δεν υπάρχει φάουλ για παράδειγμα… Γενικά υπήρχε μία διάθεση από πλευράς του, βλέποντας τα σφυρίγματά του αλλά χωρίς να σημαίνει ότι είναι η αιτία που χάσαμε το παιχνίδι. Αν είναι να έρχονται ξένοι διαιτητές, ας είναι elite και να μην έχουν οι ομάδες παράπονα. Σήμερα είχαμε εμείς, αύριο μπορεί να έχει ο Παναθηναϊκός», είπε αρχικά ο προπονητής του Άρη.

Επίσης σχολίασε την αντίδραση της ομάδας του στα τελευταία δέκα-δεκαπέντε λεπτά του πρώτου μέρους αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. «Μετά το εικοσάλεπτο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι αλλά δεν αξιοποιήσαμε τις φάσεις που κάναμε για να βρούμε το γκολ της ισοφάρισης. Προσπαθήσαμε να βρούμε το γκολ για να μπούμε ξανά στο παιχνίδι, δεν το καταφέραμε και ουσιαστικά πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα».

Ο Μάντζιος ρωτήθηκε για τη συνέχεια του Άρη στο πρωτάθλημα εξαιτίας της απόστασης που έχει δημιουργηθεί από την 4η θέση αλλά και για την πρόκληση του κυπέλλου: «Το κύπελλο είναι η προτεραιότητά μας. Όλοι ζούμε για τον τελικό του Κυπέλλου και με στόχο να το κατακτήσουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και δεν μπορούμε να μην παλέψουμε στα πλέι οφ. Η 4η θέση απομακρύνεται. Ο στόχος μας είναι με τον Παναιτωλικό να περάσουμε στον τελικό και μετά υπάρχει πολύς δρόμος. Θα χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια στα πλέι οφ, για να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς».