Μάντζιος: Το πήρε ως παίκτης, το θέλει και ως προπονητής

Άκης Μάντζιος

i

© Intime

Μάντζιος: Το πήρε ως παίκτης, το θέλει και ως προπονητής

Αλέξης Σαββόπουλος 11:55 - 13.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 13.02.2024

Μετά απο 26 χρόνια ο προπονητής του Αρη έχει μπροστά του την πρόκληση να πετύχει ως προπονητης αυτό που έχει ήδη πετύχει ως ποδοσφαιριστής. Να κατακτήσει το Κύπελλο με τον Αρη.

Για τον Άρη το κύπελλο είναι χρόνια τώρα ένα απωθημένο. Εμάς μύχιος πόθος. Ειδικά φέτος, σε μια χρόνια μετριότητας στο πρωτάθλημα, με διαρκή σκαμπανεβάσματα, η συμμετοχή στον τελικό φαντάζει ως η κολυμβήθρα του Σιλωάμ. Σαν εξαγνισμός από τα λάθη του περασμένου καλοκαιριού. Για τον Ακη Μάντζιο μια δεύτερη ευκαιρία. Να σβήσει τον άδοξο αποκλεισμό από τη Λαμία στην πρώτη του θητεία στον πάγκο του Άρη και να γίνει ο πρώτος προπονητής μετά τον Κούπερ που θα οδηγήσει τον Άρη σε ενα τελικό και την διεκδίκηση ενός τροπαίου μετά από 54 χρόνια. 

Για τον έλληνα τεχνικό η συμμετοχή σε ένα τελικό, πολύ δε μάλλον κ κατάκτηση του τροπαίου θα σηματοδοτήσει την κορυφαία στιγμή στην προπονητική του καριέρα. Ενδεχομένως και την επιβεβαίωση της προπονητικής του ανέλιξης τα τελευταία χρόνια. Στον προπονητή του Άρη, η συμμετοχή σε ένα τελικό δεν είναι κάτι άγνωστο. Το αντίθετο. Όχι μόνο έχει πάρει μέρος αε ένα τελικό κυπέλλου αλλά τον έχει κατακτήσει κιόλας με τον Πανιώνιο. 

Καστρίτης: «Θα ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά και θα είμαστε πανέτοιμοι κόντρα στον ΠΑΟΚ»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

14:40 - 12.02.2024

Καστρίτης: «Θα ξεκουραστούμε σωματικά και πνευματικά και θα είμαστε πανέτοιμοι κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο Γιάννης Καστρίτης με αφορμή τον προημιτελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ για το Final 8 είπε πως παρότι υπάρχει κόπωση, οι παίκτες του όμως θα ξεκουραστούν και θα είναι έτοιμοι για την αναμέτρηση κόντρα στο σύνολο του Φώτη Τακιανού.

Ήταν Απρίλιος του 1998 όταν η αθηναϊκή ομάδα είχε επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 1-0 στο Καραϊσκάκη με τον σημερινό προπονητή του Άρης να παίζει βασικός σε όλο το παιχνίδι. Κοινώς 26 χρόνια μετά, ο Μάντζιος κυνηγάει ως προπονητής πλέον αυτό που κατέκτησε ως ποδοσφαιριστής.