Οι διακοπές της Γουάντα Νάρα με τον Ικάρντι και το τέλος στις φήμες χωρισμού (pics)

Ικάρντι - Νάρα

i

© Instagram

Οι διακοπές της Γουάντα Νάρα με τον Ικάρντι και το τέλος στις φήμες χωρισμού (pics)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:00 - 28.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:03 - 28.06.2023

Το γνωστό ζευγάρι επέλεξε το Ρίο Ντε Τζανέϊρο για τις πρώτες καλοκαιρινές διακοπές, βάζοντας έτσι ένα τέλος στις φήμες χωρισμού.

Ο Μάουρο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα, είναι από τα ζευγάρια που έχουν απασχολήσει αμέτρητες φορές τα μέσα με τις διάφορες αναρτήσεις τους. Τις τελευταίες ώρες, οι δυο τους απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο, στέλνοντας ένα μήνυμα σε όσους τους θέλουν χωριστά. Οι φήμες χωρισμού έρχονται στο προσκήνιο ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όμως το ζευγάρι τη δεδομένη χρονική στιγμή δείχνει πιο αγαπημένο από ποτέ.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής που ανήκει στην Παρί Σεν Ζερμέν αλλά έπαιξε πέρσι στην Γαλατά την οποία και οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας, επέλεξε να περάσει στιγμές χαλάρωσης με τη σύζυγό του στη μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής. Όπως διαπιστώσαμε από τις αναρτήσεις της Γουάντα Νάρα, το διάσημο ζευγάρι άφησε τα παιδιά πίσω στην Αργεντινή με σκοπό να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές.

Τα post της εκρηκτικής Γουάντα Νάρα στα social media έχουν αναστατώσει τους followers της, με τα likes να πέφτουν... βροχή.

Ο Ικάρντι αγόρασε το ακριβότερο αυτοκίνητο στον κόσμο

Ο Μάουρο Ικάρντι έκανε δικό του το πιο ακριβό αυτοκίνητο του κόσμου. Ο Αργεντινός που αγωνίζεται ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν, στη Γαλατάσαραϊ λοιπόν αγόρασε μια Rolls Royce, η οποία αποτελεί το πιο ακριβότερο αμάξι του κόσμου. Συγκεκριμένα το Rolls Royce Boat Tail έχει παραχθεί σε μόλις τρία αντίτυπα, με την αξία της να υπολογίζεται στα 25 εκατομμύρια ευρώ. 

Το συγκεκριμένο μοντέλο της Rolls Royce ξεχωρίζει για την εκκεντρική της εμφάνιση, ενώ έχει και 563 ίππους του ατμοσφαιρικού V12. Είναι σίγουρα ένα αυτοκίνητο, το οποίο ταιριάζει στις ανάγκες του 30χρονου επιθετικού. Το όνομά του εμπνεύστηκε από τη θάλασσα, όπως ακριβώς φαίνεται και στο όνομα, Rolls Royce Boat Tail. Εξωτερικά μοιάζει με ένα γιοτ σε τέσσερις ρόδες, το οποίο έχει μήκος έξι μέτρων. Παράλληλα είναι συναρμολογημένο μέχρι και την τελευταία βίδα με τον πιο περίτεχνο τρόπο.