Ο «Θεός» Μαραντόνα εμφανίστηκε στην Times Square της Νέας Υόρκης και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τη «φωνή» του

Ο «Θεός» Μαραντόνα εμφανίστηκε στην Times Square της Νέας Υόρκης και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τη «φωνή» του

Στέλιος Βαρδάκης • 22:54 - 18.12.2023

Το ολόγραμμα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έκανε την εμφάνισή του στην Times Square έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή.

Έναν χρόνο μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ από την Αργεντινή του Λιονέλ Μέσι, ένα ολόγραμμα του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα εμφανίστηκε στην Times Square για να χαιρετήσει την  ομάδα του Λιονέλ Σκαλόνι για την  κατάκτηση του τίτλου.

Η πρώτη εμφάνιση στη διάσημη διασταύρωση του Μανχάταν πραγματοποιήθηκε στις 00:18 (τοπική ώρα). Η φιγούρα του Μαραντόνα, ντυμένη με την εμφάνιση της «Αλμπισελέστε» που κατέκτησε το Μουντιάλ στο Μεξικό το 1986, εμφανίστηκε να εκφωνεί ομιλία διάρκειας ενός λεπτού, η οποία επαναλαμβανόταν ανά μία ώρα καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

«Γεια σας, παιδιά. Πριν από ένα χρόνο μου δώσατε το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να έχω», ήταν τα πρώτα λόγια που ακούστηκαν από τη «φωνή» του Μαραντόνα. Και συνέχισε: «Από εδώ θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των Αργεντινών και θέλω να το μάθει όλος ο κόσμος».

«Στο Κατάρ ζήσαμε έναν υπέροχο μήνα. Με τον δικό μου τρόπο, ήμουν εκεί μαζί σας σήμερα, όπως και οι χιλιάδες οπαδοί που έβαψαν κάθε γωνιά της χώρας στα γαλανόλευκα».

Κι έκλεισε λέγοντας: «Θα σας δούμε πολύ σύντομα στο επόμενο Κόπα Αμέρικα. Πάντα μαζί σας, που κρατάτε τη σημαία της Αργεντινής τόσο ψηλά. Σας αγκαλιάζω με όλη μου την καρδιά, παιδιά».

Σε δημοπρασία έξι φανέλες του Μέσι από το Μουντιάλ του Κατάρ, ο «Pulga» εκθρονίζει Τζόρνταν και Μαραντόνα!
WORLD CUP

09:29 - 21.11.2023

Σε δημοπρασία έξι φανέλες του Μέσι από το Μουντιάλ του Κατάρ, ο «Pulga» εκθρονίζει Τζόρνταν και Μαραντόνα!

Μία συλλογή από έξι φανέλες του θρύλου και ηγέτη της Αργεντινής, θα βγει σε δημοπρασία στο Sotheby’s της Νέας Υόρκης και αναζητούν τον νέο τους κάτοχο. Πρόκειται για μια στορική δημοπρασία, όχι μόνο για τον Λιονέλ Μέσι, αλλά και τον αθλητισμό γενικότερα.

Υπενθυμίζεται, ότι το επόμενο Κόπα Αμέρικα το καλοκαίρι του 2024 θα λάβει χώρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, όπως δηλαδή εκείνο του 2016 όπου η Αργεντινή έχασε το τρόπαιο στον τελικό από τη Χιλή. 

Η πρωτοβουλία του να εμφανιστεί το ολόγραμμα του «Θεού του ποδοσφαίρου» στη Time Square ήταν από την ιστοσελίδα Maradona Fan Fest, η οποία επιδιώκει να γιορτάσει τον Ντιέγκο Μαραντόνα μέσω διαδραστικών παιχνιδιών και ζωντανών απαγγελιών.