Μοντέλο του Playboy αποκάλυψε ότι ο Μαραντόνα την πλήρωσε για να ανεβάσει γυμνή φωτογραφία της

Μοντέλο του Playboy αποκάλυψε ότι ο Μαραντόνα την πλήρωσε για να ανεβάσει γυμνή φωτογραφία της

Sportal newsroom 12:28 - 25.11.2023

Η Αντονέλα Αβελανέδα, μοντέλο του Playboy, αποκάλυψε ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα την είχε πληρώσει για να ανεβάσει την πρώτη της γυμνή φωτογραφία. Μάλιστα αυτά τα λεφτά τα χρησιμοποίησε για να πάει σε κολέγιο, αλλά και για να αγοράσει αυτοκίνητο.

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα εκτός από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, ήταν γνωστός και για την αγάπη του για τις ωραίες γυναίκες. Ένα μοντέλο του Playboy λοιπόν αποκάλυψε πως ο Ντιεγκίτο την είχε πληρώσει για να ανεβάσει την πρώτη της γυμνή φωτογραφία. Με αυτά τα λεφτά μάλιστα πήγε στο κολέγιο, ενώ αγόρασε και αυτοκίνητο. 

Ο λόγος γίνεται για την Αντονέλα Αβελανέδα, η οποία εκτός από μοντέλο έχει λάβει μέρος και σε reality show στην Αργεντινή. Σε μια συνέντευξή της λοιπόν το μοντέλο, σχολίασε πως ο Μαραντόνα ήταν ο μεγάλος της έρωτας και το πρότυπό της. 

«Ο Ντιέγκο ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Το αστέρι μου, το πρότυπο μου. Τον γνώρισα, όταν ήμουν αρκετά μικρή. Πούλησα αυτού του είδους τη φωτογράφηση. Ήταν αρκετά ακριβή. Το βίντεο μου έγινε αμέσως viral. Βγάλαμε μετά φωτογραφίες σε πιο εξωτικά μέρη, με εξωτικά κοστούμια», ανέφερε αρχικά. 

«Του πούλησα ένα βιβλίο. Ήταν πολύ κουλ. Ήταν ικανός να δει μέσα μου ένα άστρο και μία ομορφιά, που δεν την είχα καταλάβει. Για μένα ήταν μία μεγάλη ώθηση, ένα αστέρι και μου μίλησε: "Είσαι η πιο γνωστή γυναίκα που γνώρισα στη ζωή μου", μου είπε. Για μένα ήταν τιμή. Μου λείπει πολύ», συνέχισε, λέγοντας το πως τον γνώρισε. 

«Ο Μέσι φαίνεται ότι απάτησε την Αντονέλα με δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της εθνικής Αργεντινής»
REST OF THE WORLD

09:14 - 25.11.2023

«Ο Μέσι φαίνεται ότι απάτησε την Αντονέλα με δημοσιογράφο που καλύπτει το ρεπορτάζ της εθνικής Αργεντινής»

Ένα δημοσίευμα «βόμβα» ήρθε από τη Βραζιλία, το οποίο αναφέρει ότι ο Λιονέλ Μέσι απάτησε την Αντονέλα με μία γνωστή δημοσιογράφο από την Αργεντινή.

Όσον αφορά τα χρήματα που πήρε από εκείνον ανέφερε ότι με αυτά πήγε στο κολέγιο, βοήθησε την οικογένειά της και αγόρασε αυτοκίνητο: «Ήμουν 18 ετών, πλήρωσα το κολέγιο το οποίο αφορούσε το Digital Marketing. Βοήθησα την οικογένειά μου. Έστησα ένα μαγαζί, αγόρασα ένα αυτοκίνητο, ένα Corsa. Ήταν το πρώτο μου αμάξι».