Η Μαρίνα του Ολυμπιακού αποκαλύπτεται: «Μου είπαν πήγαινε για λίγες μέρες στο Ρέντη και έμεινα μία ζωή»

Μαρίνα Τσαλή

i

© Intime

Η Μαρίνα του Ολυμπιακού αποκαλύπτεται: «Μου είπαν πήγαινε για λίγες μέρες στο Ρέντη και έμεινα μία ζωή»

Sportal newsroom 22:11 - 08.03.2023 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 08.03.2023

Για τη ζωή της αλλά και πώς βρέθηκε στον Ολυμπιακό μίλησε η Μαρίνα Τσαλή.

Είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα των ελληνικών γηπέδων. Η Μαρίνα Τσαλή, μεταφράστρια στον Ολυμπιακό επί σειρά ετών, άνοιξε την καρδιά της στην Cosmote TV με αφορμή την ημέρα της γυναίκας.

Η Μαρίνα Τσαλή ανέφερε ότι είχε προσλαμβάνουσες από τον Ολυμπιακό από τη στιγμή της γέννησής της. Όπως είπε, ο πατέρας της την πήγαινε στο γήπεδο, ιδιαίτερα στο μπάσκετ και το βόλεϊ κι έτσι αγάπησε την ομάδα του Πειραιά από μικρή ηλικία.

«Είμαι Ολυμπιακός από τότε που γεννήθηκα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαρίνα Τσαλή. Η μεταφράστρια του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε τις βασικές της σπουδές στο πανεπιστήμιο Πειραιά. Στη συνέχεια βρέθηκε στους «ερυθρόλευκους» ξεκινώντας από το τμήμα μάρκετινγκ το 2003.

Το 2006 βρέθηκε ως μεταφράστρια στην ομάδα του Πειραιά, θέση που παραμένει μέχρι και σήμερα. «Με κάλεσαν μία μέρα στο Ρέντη γιατί ήρθαν πολλοί ισπανόφωνοι στην ομάδα», σημείωσε η μεταφράστρια του Ολυμπιακού. Η Μαρίνα Τσαλή επεσήμανε πως ο σύζυγος και οι γονείς της τη βοηθούν στην καθημερινότητά της.

«Ήταν το πεπρωμένο μου», ανέφερε στο πώς κατάφερε να συνδυάσει την αγάπη της για τα ταξίδια, τις ξένες γλώσσες και τον Ολυμπιακό. «Είμαι από τους τυχερούς που λένε ότι έκαναν επάγγελμα αυτό που ήθελαν», επισημαίνει η Μαρίνα Τσαλή.