Μαρινάκης: «Δεν γίνεται Mέσα που έχουν ή επηρεάζουν τα μέλη του Συνεταιρισμού να κάνουν επιθέσεις για τη διανομή των χρημάτων»
i

Μαρινάκης/©intime

Μαρινάκης: «Δεν γίνεται Mέσα που έχουν ή επηρεάζουν τα μέλη του Συνεταιρισμού να κάνουν επιθέσεις για τη διανομή των χρημάτων»

Sportal newsroom 18:23 - 02.02.2023 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 02.02.2023

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε στη διανομή των χρημάτων από το στοίχημα.

Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, άνοιξε το θέμα συζήτησης, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής, για τη διανομή των χρημάτων που προέκυψαν από τα κέρδη των παικτών στο στοίχημα. 

Αναλυτικά όσα είπε στην ομιλία του: 

«Έχει γίνει μια τεράστια προσπάθεια από το καλοκαίρι για να πάρει η Super League και οι ομάδες, αυτό που εμείς θεωρούμε σωστό. Χάσαμε χρόνο, κάναμε τεράστιες προσπάθειες και πήραμε 1,5 εκατομμύριο ανά ομάδα. 

Για να γίνει αυτό έγινε υπέρβαση από όλους. Θέλω λοιπόν σήμερα να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν μπορεί να πηγαίνουμε ως Super League να παίρνουμε τελικά αυτό που θεωρούμε σωστό και τα Mέσα που έχουν ή επηρεάζουν τα μέλη του Συνεταιρισμού να κάνουν επιθέσεις για τη διανομή των χρημάτων. 

Θα είμαστε ξεκάθαροι λοιπόν όλοι εδώ. Θα ψηφίσουμε ότι η κατανομή είναι δικαιότατη όπως έγινε για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ένας κουμπαράς είναι! Πάμε λοιπόν να σας ακούσουμε».