Μαρινάκης στα αποδυτήρια της Λεωφόρου: «Πάμε να τους χαλάσουμε το πάρτι» (vid)
i

Μανδάς και Μαρινάκης/ ©Intime

Μαρινάκης στα αποδυτήρια της Λεωφόρου: «Πάμε να τους χαλάσουμε το πάρτι» (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:42 - 29.12.2022 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 29.12.2022

Ο Νίκος Μαρινάκης εμψύχωσε τους συμπαίκτες του πριν βγουν στον αγωνιστικό χώρο για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΟΦΗ ταξίδεψε στην Αθήνα για το ματς με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Super League. Οι Κρητικοί γνώριζαν πως θα είναι ένας δύσκολος αγώνας τόσο γιατί ήταν εκτός έδρας όσο και γιατί η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι πρώτη στη βαθμολογία. 

Ο ΟΦΗ όμως κατάφερε και «μπλόκαρε» τους «πράσινους». Αν και έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο όγδοο λεπτό μετά την αποβολή του Σαμουέλ Γιοχού, «πάγωσε» την κατάμεστη Λεωφόρο στο 58ο λεπτό με την κεφαλιά το Λάρσον και λίγο έλειψε να φύγουν με το «διπλό». Ο Φώτης Ιωαννίδης με ένα σουτ μέσα από την περιοχή στις καθυστερήσεις του ματς (90+7') κατάφερε να χαρίσει το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του και να διατηρήσει το αήττητό της. 

Το μεσημέρι της Πέμπτης (29/12) ο ΟΦΗ δημοσίευσε video μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Youtube με την παρακάμερα από το ματς στο «Απόστολος Νικολαΐδης». Pέρα από την άφιξη της αποστολής των Κρητικών στην Λεωφόρο, έδωσε στη δημοσιότητα και την αρχηγική ομιλία του Νίκου Μαρινάκη στα αποδυτήρια λίγο πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο μαζί με τους συμπαίκτες του.

«Θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί παιδιά. Σε δύο ώρες από τώρα θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί. Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς. Αυτοί νομίζουν πως θα κάνουν πάρτι αλλά ήρθαμε να τους το χαλάσουμε εμείς. Να έχουμε πίστη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και θα τα καταφέρουμε σήμερα. Πάμε ΟΦΗ».