Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Πούχατς, έρχεται στην Αθήνα
i

Τιμοτέους Πούχατς / © fc-union-berlin.de

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Πούχατς, έρχεται στην Αθήνα

Μπάμπης Τσιμπίδας 01:33 - 29.12.2022 / Ανανεώθηκε: 01:58 - 29.12.2022

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε όλα με την Ουνιόν Βερολίνου για τον δανεισμό του Τιμοτέους Πούχατς και ο Πολωνός αριστερός μπακ έρχεται την Πέμπτη (29/12) το μεσημέρι στην Αθήνα.

Η πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τον Ιανουάριο, είναι γεγονός… Λίγη ώρα μετά την ισοπαλία με τον ΟΦΗ στο «Απόστολος Νικολαΐδης», οριστικοποιήθηκε η συμφωνία για την άφιξη του Τιμοτέους Πούχατς στην Αθήνα.

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Ουνιόν Βερολίνου για τον εξάμηνο δανεισμό του Πολωνού αριστερού μπακ και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το μεσημέρι, με πτήση από το Μόναχο.

Ο Πούχατς θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν προκύψουν… απρόοπτα, θα υπογράψει το συμβόλαιο του. Ο παίκτης έρχεται για να αποτελέσει την εναλλακτική λύση στα αριστερά για τον Χουάνκαρ, μετά τη σοβαρή νόσηση του Κρίστι Γκάνεα, που θα τον κρατήσει καιρό εκτός δράσης.

Οι ιθύνοντες του Τριφυλλιού τελείωναν έτσι και αλλιώς με την υπόθεση του Πούχατς, με τις εξελίξεις να επισπεύδουν τη συμφωνία. Ο Πούχατς φεύγει από τη Γερμανία αμέσως μετά την επιστροφή του από την Πολωνία, που είχε περάσει τις χειμερινές διακοπές του.