Παναθηναϊκός: Η «Equipe» αποκάλυψε την τιμή του Πούχατς
i

Πούχατς/Official Ουνιον

Παναθηναϊκός: Η «Equipe» αποκάλυψε την τιμή του Πούχατς

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:36 - 28.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 28.12.2022

Η γαλλική εφημερίδα αναφέρει το ποσό που αξιώνει η Ουνιόν Βερολίνου, για να αφήσει τον Πολωνό αριστερό μπακ, Τιμοτέους Πούχατς, ο οποίος απασχολεί τον Παναθηναϊκό.

Ο Τιμοτέους Πούχατς απασχολεί σοβαρά τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, οι οποίοι προσπαθούν να συμφωνήσουν με τους παράγοντες της Ουνιόν Βερολίνου. Μέχρι στιγμής, η συμφωνία δεν έχει επιτευχθεί, κυρίως ως προς τη μορφή που θα έχει.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προτιμά να έρθει ο παίκτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης» με δανεισμό, για να τον αξιολογήσει και εν αναμονή της ανάρρωσης του Κρίστι Γκάνεα, από τις επιπλοκές της νόσησης με κορωνοϊό. Ωστόσο, η Ουνιόν προτιμά να τον πουλήσει και να αποκομίσει μεγάλο κέρδος.

Η αξίωση της ομάδας του Βερολίνου είναι φυσιολογική. Ο Πούχατς είναι αριστεροπόδαρος, μόλις 23 ετών και διεθνής με την Πολωνία. Έχει ένα δελεαστικό προφίλ, που μπορεί να αποφέρει έσοδα.

Μάλιστα, η έγκυρη γαλλική εφημερίδα «Equipe»  αποκάλυψε την τιμή που έχει ζητήσει η Ουνιόν για τον Πούχατς. Όχι από τον Παναθηναϊκό, αλλά από τη γαλλική Στρασμπούρ, που επίσης ενδιαφέρεται έντονα για τον Πολωνό αριστερό μπακ.

Το σημερινό δημοσίευμα της «Equipe» ότι η γερμανική ομάδα θέλει 3,5 εκατομμύρια για να τον παραχωρήσει στη Στρασμπούρ. Ποσό που εάν ισχύει ή έστω το προσεγγίζει, τότε ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή.