Παναθηναϊκός: Ο Τζάχανμπαχς παίζει και… αρέσει στην Τουρκία
i

Αλιρεζά Τζάχανμπαχς / via Twitter

Παναθηναϊκός: Ο Τζάχανμπαχς παίζει και… αρέσει στην Τουρκία

Μπάμπης Τσιμπίδας 09:18 - 29.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:26 - 29.12.2022

Πολλές φήμες διακινούνται γύρω από τον Αλιρεζά Τζάχανμπαχς, όμως ο Ιρανός επιθετικός αγωνίζεται κανονικά στα παιχνίδια της Φέγενορντ.

Γύρω από τον Αλιρεζά Τζάχανμπαχς διαδίδονται πολλές φήμες… Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Αμίρ Χασεμί ανέφερε στο SPORTAL πως έχει πρόταση από τον Παναθηναϊκό για τον πελάτη του και είναι δελεαστική.

Από το Τριφύλλι, ναι μεν επιβεβαιώνεται πως ο Τζάχανμπαχς απασχολεί σοβαρά, ωστόσο προκύπτει πως τις τελευταίες μέρες επικρατεί στασιμότητα. Η οποία πρωτίστως αποδίδεται στον Ιρανό στράικερ και στην αναποφασιστικότητα του. Διότι ο Τζάχανμπαχς διστάζει να φύγει από την Ολλανδία, τη χώρα όπου έχει πραγματοποιήσει τις καλύτερες εμφανίσεις του.

Η αμφισημία του Τζάχανμπαχς έχει εξηγήσεις… Η Ελλάδα δεν είναι ο πιο ελκυστικός προορισμός για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος πριν ένα μήνα έπαιζε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Μία παράμετρος που έχει δυσκολέψει τους ανθρώπους της ΠΑΕ σε αρκετές περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια.

Στο μεταξύ, το όνομα του Τζάχανμπαχς γράφτηκε χτες στον τουρκικό Τύπο. Η ιστοσελίδα Fotospor ανέφερε πως ο 29χρονος επιθετικός προτάθηκε από το τμήμα σκάουτινγκ της Μπεσίκτας στον προπονητή Σενόλ Γκουνές. 

Ο Τούρκος προπονητής ψάχνει έναν παίκτη για τα άκρα της επίθεσης, αφού οι Ναθάν Ρεντμόντ και Κέβιν Ενκουντού αναμένεται να αποχωρήσουν. Με τον Τζάχανμπανκς να τελεί υπό εξέταση και με την τελική απόφαση να επαφίεται στον Γκουνές.

Στο μεταξύ, ο Τζάχανμπαχς δεν σχολιάζει τη φημολογία και συμμετέχει στις υποχρεώσεις της Φέγενορντ. Ο Ιρανός έπαιξε στο φιλικό με την Έμεν, που παίρνει μέρος στην Γ’ κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Ο Τζάχανμπαχς πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε γκολ, το οποίο δεν μέτρησε γιατί υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ. Για την ιστορία, η Φέγενορντ επικράτησε 5-0 της Έμεν στο τρίτο κατά σειρά ματς στη χειμερινή προετοιμασία της.