Tα μεγαλεπήβολα σχέδια του Μαρινάκη και το γήπεδο στα πρότυπα του Κατάρ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Tα μεγαλεπήβολα σχέδια του Μαρινάκη και το γήπεδο στα πρότυπα του Κατάρ

Δημήτρης Χούπης 23:42 - 13.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:44 - 13.11.2023

Πλάνο να επεκτείνει τη χωρητικότητα στο «City Ground» έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ετοιμάζει γήπεδο στα πρότυπα Κατάρ για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μεγαλεπήβολα είναι τα σχέδια του ιδιοκτήτη της Νότιγχαμ Φόρεστ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος έχει σκοπό να ανακατασκευάσει το «City Ground». Αφορμή στέκεται η μεγάλη ζήτηση για ένα εισιτήριο στα ματς της ομάδας, με τους φιλάθλους να δυσκολεύονται να βρουν ένα... μαγικό χαρτάκι στα παιχνίδια της Premier League.  

Οπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμα της «Athletic», οι «ρεντς» έχουν εκπονήσει ένα προσωρινό σχέδιο για την ανέγερση εξέδρας, που θα κατασκευαστεί με ανακυκλωμένα εμπορευματοκιβώτια. Το εν λόγω πλάνο βασίζεται στο Στάδιο «974» που χρησιμοποιήθηκε στο Κατάρ κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και το οποίο μπορεί να αποσυναρμολογηθεί πλήρως. 

Όπως αναφέρεται στο άρθρο, η Νότιγχαμ Φόρεστ θα έχει τη δυνατότητα να διαθέσει έως και 50.000 εισιτήρια για τα πιο ελκυστικά παιχνίδια από τότε που επέστρεψε στην Premier League. Οι σκέψεις βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και δεν έχει οριστικοποιηθεί κάποια απόφαση για το πότε θα ξεκινήσει η υλοποίηση του πλάνου.

Η Τσέλσι χρησιμοποίησε την τακτική της Μάντσεστερ Σίτι εναντίον της πριν σκοράρει ο Στέρλινγκ (vid)
PREMIER LEAGUE

09:53 - 13.11.2023

Η Τσέλσι χρησιμοποίησε την τακτική της Μάντσεστερ Σίτι εναντίον της πριν σκοράρει ο Στέρλινγκ (vid)

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ σκόραρε για την Τσέλσι στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι στην Premier League, εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι και οι «μπλε» χρησιμοποίησαν μια τακτική που «έκλεψαν» από τους Πολίτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η  μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων στο «City Ground», από τότε που η Νότιγχαμ επέστρεψε στην Premier League, σημειώθηκε πέρυσι εναντίον της Άρσεναλ, όταν 29.514 φίλοι της ομάδας παρακολούθησαν τη σπουδαία νίκη παραμονής στην κατηγορία.