Αποκάλυψη Μαρινάκη για το «Γ. Καραϊσκάκης»
i

© Intime

Αποκάλυψη Μαρινάκη για το «Γ. Καραϊσκάκης»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:02 - 20.08.2023

Αλλαγές φαίνεται να ετοιμάζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του στη βρετανική Sun.

Λίγα 24ωρα πέρασαν από την στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι πανηγύρισε μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης» το πρώτο της Super Cup, επικρατώντας της Σεβίλλης στη διαδικασία των πέναλτι. Η UEFA συνεχάρη τους Πειραιώτες για την έδρα τους, στην οποία απ' ότι φαίνεται θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

«Έχουνε πλάνο επέκτασης στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Η τουλάχιστον έτσι υποστήριξε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στην βρετανική Sun. Ειδικότερα, σε ερώτηση για το αν μπορεί το «Γ. Καραϊσκάκης» να φιλοξενήσει τελικό Champions League, ο ίδιος τόνισε ότι:

 «Για να διοργανώσουμε τελικό Champions League χρειάζεται ένα στάδιο με μεγαλύτερες δυνατότητες φιλοξενίας. Γιατί η φιλοξενία είναι το σημαντικότερο σε τέτοιες καταστάσεις. Το Καραϊσκάκη έχει 41 σουΐτες και έχουμε ένα πλάνο επέκτασης του γηπέδου. Το σημαντικότερο είναι ότι το Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός και η UEFA ήταν οι διοργανωτές και δεν υπήρξε καμία ανάμειξη της Ομοσπονδίας. Το διοργανώσαμε μαζί με την UEFA και είδατε το αποτέλεσμα».

Θυμίζουμε πως με φόντο τον ευρωπαϊκό τελικό που διεξήχθη πρόσφατα, η έδρα των «ερυθρόλευκων» υπέστη αρκετές αλλαγές. Στη ρεσεψιόν τοποθετήθηκαν μεγάλες led οθόνες, έγιναν διαφοροποιήσεις στις σουίτες και μπήκε μεγάλη οθόνη στον τρίτο όροφο, ο φωτισμός στο γήπεδο αντικαταστάθηκε, όπως και ο χλοοτάπητας. Αυτά και άλλα πολλά αναβάθμισαν ακόμα περισσότερο την έδρα του Ολυμπιακού.