«Ο Μαρινάκης είναι διατεθειμένος να βάλει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ στη Ρίο Άβε»

Ο Μαρινάκης.

i

©intime

«Ο Μαρινάκης είναι διατεθειμένος να βάλει περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ στη Ρίο Άβε»

Sportal newsroom 11:47 - 17.11.2023

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Πορτογαλία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι διατεθειμένος να βάλει περισσότερα από 10 εκατομμύρια. ευρώ στη Ρίο Άβε.

Πριν από μερικές ημέρες, οι Πορτογάλοι αποκάλυψαν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενδιαφέρεται να επενδύσει στη Ρίο Άβε. Το δημοσίευμα τόνιζε ότι ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και της Νότιγχαμ Φόρεστ είναι διατεθειμένος να επενδύσει πολλά χρήματα ώστε να βελτιώσει το υπάρχον ρόστερ της Ρίο Άβε αλλά και να τακτοποιήσει τα οικονομικά του συλλόγου.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της «A Bola», η επένδυσή του μπορεί να φτάσει τα 10 εκατομμύρια ευρώ, με τρόπο άμεσο και έμμεσο. Οπως αναφέρεται πρόθεση είναι να μπει ένα ποσό άμεσα, ώστε να αντιμετωπιστούν κάποια από τα προβλήματα που υπάρχουν με ρευστό και κατόπιν θα δοθούν χρήματα για την ενίσχυση του ρόστερ. Με αυτό το ποσό θα πραγματοποιηθούν βελτιωτικά έργα στις υποδομές του συλλόγου, στο προπονητικό κέντρο και στο γήπεδο.

Την προσεχή Κυριακή (19/11) είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της Ρίο Άβε κι εκεί αναμένεται να ξεκαθαριστούν πολλά για το μέλλον του συλλόγου, μιας και η ενδεχόμενη είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη στην πορτογαλική ομάδα θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της σχετικής ψηφοφορίας των μελών της Ρίο Άβε.