«Ολυμπιακός για Ντενίλσον»

O Ντενίλσον

i

© PS Youtube

«Ολυμπιακός για Ντενίλσον»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 22:38 - 16.11.2023

Nέα δημοσιεύματα στη Βραζιλία υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει βάλει στο στόχαστρο τον μέσο της Κουιαμπά, Ντενίλσον.

Πριν από λίγες ημέρες το όνομα του Ολυμπιακού συνδέθηκε με τον 22χρονο μέσο, Ντενίλσον, ο οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό της Κουιαμπά. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες συνεχίζουν να παρακολουθούν την περίπτωση του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε το «iG Esporte» σε δημοσίευμά του ο Ολυμπιακός βρίσκεται ανάμεσα στις ομάδες που έχουν προσθέσει στα ραντάρ. Στη λίστα μαζί με τους Πειραιώτες βρίσκονται επίσης οι Γκλάντμπαχ, Μπράγκα, Τορίνο, Βαγιαδολίδ και Λας Πάλμας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, το deal για τον 22χρονο θα μπορούσε να κλείσει στα τρία εκατομμύρια ευρώ, με την Κουιαμπά όμως να επιθυμεί να διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης. Πάντως εάν και εφόσον τελικά τον αποκτήσει ο Ολυμπιακός, τίθεται το ζήτημα των ξένων στην ομάδα. 

Αυτή τη στιγμή, οι Πειραιώτες έχουν τέσσερα κεντρικά χαφ στο ρόστερ τους. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο Μαντί Καμαρά και ο Σαντιάγκο Έσε αποτελούν βασικά «γρανάζια» του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ενώ υπάρχει και ο Ιμπόρα που αποτελεί κυρίως λύση για τον πάγκο. 

Πάντως, εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» αποκτήσουν τον Ντενίλσον και με βάση το υπάρχον υλικό, προκύπτει το ζήτημα των ξένων. Σε κάθε 20άδα - όσον αφορά τα παιχνίδια της ομάδας - θα πρέπει να υπάρχουν μάξιμουμ πέντε μη κοινοτικοί ποδοσφαιριστές. Αυτή τη στιγμή, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έχει «κλειδώσει» αυτές τις πέντε θέσεις, χρησιμοποιώντας τους Πορόζο, Ορτέγκα, Ροντινέι, Μαντί Καμαρά, Ελ Κααμπί και Έσε, εναλλάσσοντας τους.