Βγαίνει (;) στην αγορά για μέσο ο Ολυμπιακός: Δημοσίευμα τον συνδέει με τον Ντενίλσον

O Ντενίλσον

i

© PS Youtube

Βγαίνει (;) στην αγορά για μέσο ο Ολυμπιακός: Δημοσίευμα τον συνδέει με τον Ντενίλσον

Τζιοβάνι Ζάκαρη 00:05 - 07.11.2023

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως παρακολουθεί την περίπτωση του νεαρού μέσου, Ντενίλσον, o οποίος αγωνίζεται για λογαριασμό της βραζιλιάνικης Κιουαμπά.

Μπορεί το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου να αργεί ακόμα, όμως ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει ήδη ανοίξει τα... ραντάρ του. Μάλιστα, αυτά φαίνεται να εστιάζονται για μία ακόμα φορά στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και συγκεκριμένα αυτή της Βραζιλίας.

Πιο αναλυτικά, δημοσίευμα από το εξωτερικό συνδέει τους Πειραιώτες με την περίπτωση του Ντενίλσον, ο οποίος αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα της «χώρας του καφέ», για λογαριασμό της Κιουάμπα. Πρόκειται για έναν 22χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είδε την αξία του να τριπλασιάζεται μέσα σε διάστημα ενός χρόνου και ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός χαφ όσο και σε ρόλο δεκαριού.

Όπως αναφέρει συγκεκριμένα η «iG Esporte»: «Η Γκλάντμπαχ αποτελεί μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Ντενίλσον. Ο μέσος της Κουιάμπα έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2027 με την Κουιάμπα. Την περίπτωσή του επίσης παρακολουθούν οι Μπράγκα, Τορίνο, Ολυμπιακός Ρεάλ Βαγιαδολίδ και Λας Πάλμας»

Αξίζει να σημειωθεί πως για την ώρα, στο ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχουν τέσσερα κεντρικά χαφ. Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο Μαντί Καμαρά και ο Σαντιάγκο Έσε βρίσκονται στη διάθεση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για βασικοί, κάτι που δεν ισχύει με τον Βιθέντε Ιμπόρα ο οποίος υπέστη κάταγμα κόπωσης. Ο ίδιος βέβαια επέστρεψε στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή για τη Γουέστ Χαμ, ως μία λύση από τον πάγκο.