Ντέμης Νικολαϊδης: «Ο Κωνσταντέλιας χαμογελάει σαν τον Ροναλντίνιο, καλύτερη η ασίστ απ’ αυτή με την ΑΕΚ»

Ντέμης Νικολαϊδης: «Ο Κωνσταντέλιας χαμογελάει σαν τον Ροναλντίνιο, καλύτερη η ασίστ απ’ αυτή με την ΑΕΚ»

Sportal newsroom 22:02 - 06.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:08 - 06.11.2023

Ο Ντέμης Νικολαϊδης αποθέωσε τον άσο του ΠΑΟΚ Γιάννη Κωνσταντέλια για την ενέργειά του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας χάρισε στους Έλληνες φιλάθλους μία ακόμα μαγική ενέργεια.

Ο άσος του ΠΑΟΚ στο 0-4 του «Δικεφάλου» κόντρα στον Ολυμπιακό, απέφυγε εντυπωσιακά τον Πασχαλάκη κι αντί να εκτελέσει έκανε τακουνάκι στον Οζντόεφ για να σκοράρει ο συμπαίκτης του.

Ο παλαίμαχος διεθνής άσος Ντέμης Νικολαϊδης στην εκπομπή Monday FC της Nova σχολίασε την ενέργεια του Κωνσταντέλια και παρομοίασε τη συμπεριφορά του με τον τεράστιο Ροναλντίνιο:

Αναλυτικά όσα είπε: «Μαγική ενέργεια. Δεν θα πω κάτι ιδιαίτερο. Όλοι περιμέναμε ότι θα γυρίσει να σουτάρει. Έδειξε τον αλτρουισμό του. Δεν περίμενα ότι θα κάνει πάσα. Αλλά ήθελε ο Κωνσταντέλιας να είναι πολύ ωραίο το γκολ.

Γιάννη Κωνσταντέλια… πόσα θες να μας τρελάνεις;

Γιάννη Κωνσταντέλια… πόσα θες να μας τρελάνεις;

Με την καταπληκτική του ενέργεια στο τέταρτο γκολ του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ταίριαξε, για μια ακόμη φορά, ιδανικά φαντασία και ουσία στο παιχνίδι του, αυτό ακριβώς είναι που ξεχωρίζει τους μεγάλους ποδοσφαιριστές από τους απλούς…«ζογκλέρ» της μπάλας!

Καλά που δεν έπαιξε σε άδειες εξέδρες ο Ολυμπιακός. Όλοι φίλαθλοι είναι. Χαμογέλαει όταν παίζει σαν τον Ροναλντίνιο, χαίρεται το ποδόσφαιρο. Πολλοί θα ήθελαν να βάλουν γκολ στη θέση του μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού. Ελπίζω να τον χάρηκαν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Αυτή η ασίστ είναι καλύτερη από εκείνη στο ματς με την ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν είναι η ασίστ της σεζόν. Μπορεί ο ίδιος να κάνει κάτι καλύτερο...».