Μετά την Τρίτη η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

O Χουάνκαρ στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Μετά την Τρίτη η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Κώστας Τσιακλής 21:05 - 06.11.2023

Μετά την Τρίτη αναμένεται να εκδώσει την απόφασή της η Επιτροπή Εφέσεων, αναφορικά με την πρωτόδικη τιμωρία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Την Παρασκευή εκδικάστηκε η έφεση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός, για την πρωτόδικη τιμωρία που δέχθηκε αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου τρεισήμισι ώρες και η εντύπωση που δόθηκε ήταν πως η απόφαση θα βγει τη Δευτέρα (6/11). Εντούτοις, όπως όλα δείχνουν αυτή αναμένεται να βγει μετά την Τρίτη και επικρατέστερη ημέρα φαντάζει η Τετάρτη (8/11)

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες, το οποίο διεξήχθη στις 22 του Νοέμβρη, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Αφορμή στάθηκε μία κροτίδα που έπεσε στον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας την πτώση και κατ' επέκταση την αποχώρηση του Χουάνκαρ με φορείο. 

Οι Πειραιώτες είχαν τιμωρηθεί πρωτόδικα με μηδενισμό, αφαίρεση ενός βαθμού, χρηματικό πρόστιμο και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Όργανο της Stoiximan Super League