Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Αγγλίας (vid)

Ο Σουνάκ και ο Μαρινάκης

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της Αγγλίας (vid)

Τζιοβάνι Ζάκαρη 21:22 - 22.03.2024

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό της Αγγλίας, Ρίσι Σουνάκ, είχε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με αφορμή μία πρωτοβουλία της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Μία σπουδαία επίσκεψη είχε στις εγκαταστάσεις της η Nότιγχαμ Φόρεστ, αφού ο πρωθυπουργός της Αγγλίας, Ρίσι Σουνάκ βρέθηκε στο «City Ground».

Αφορμή στάθηκε η πρωτοβουλία του συλλόγου για για άθληση όλων των ανθρώπων της πόλης για τουλάχιστον μια ώρα την εβδομάδα. Ο Σουνάκ, μάλιστα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τους δύο να τα λένε σε πολύ ευχάριστο κλίμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νότιγχαμ Φόρεστ:

«Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης, καλωσόρισε σήμερα τον Βρετανό πρωθυπουργό, Ρίσι Σούνακ, στο City Ground του συλλόγου για τα αποκαλυπτήρια μιας κοινοτικής πρωτοβουλίας για την υγεία σε όλη την κομητεία.

Η Φόρεστ, σε συνεργασία με την E.ON, ανακοίνωσε την πρωτοποριακή πρωτοβουλία "A New Vision For Sport" μπροστά σε προσκεκλημένους,.

Στο έργο περιλαμβάνεται μια δέσμευση για τη διασφάλιση ότι σε κάθε ενήλικα και σε κάθε παιδί στο Νότιγχαμ παρέχεται ο χρόνος και ο χώρος αναψυχής προκειμένου να ασκηθούν για την υγεία και την ευημερία τους.

Ο Πρωθυπουργός, Ρίσι Σούνακ, απευθύνθηκε στους προσκεκλημένους για να μοιραστεί τις γνώσεις του σχετικά με τη σημασία της σωματικής δραστηριότητας για την υγεία και την ευημερία και επαίνεσε τις προσπάθειες της Νότιγχαμ Φόρεστ και της ευρύτερης επιχειρηματικής και αθλητικής κοινότητας που πρωτοστατούν στον συγκεκριμένο τομέα.

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Νότιγχαμ Φόρεστ περιελάμβανε ξεχωριστή συνομιλία με τον Ευάγγελο Μαρινάκη στην οποία ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του συλλόγου για τη σημαντική προσφορά του στην κομητεία του Νότιγχαμσάιρ.

Στη συνέχεια, ο κ. Μαρινάκης κάλεσε τον Πρωθυπουργό στον αγωνιστικό χώρο του City Ground για να απολαύσει ένα kickabout με τους παίκτες της πρώτης ομάδας του Forest και τους μαθητές του 4ου έτους από το Δημοτικό Σχολείο.

Γιατί τιμωρήθηκε η Νότιγχαμ Φόρεστ; Πόσα χρήματα «επιτρέπεται» να δαπανήσει και πόσα έριξε στη μεταγραφική αγορά
PREMIER LEAGUE

09:47 - 19.03.2024

Γιατί τιμωρήθηκε η Νότιγχαμ Φόρεστ; Πόσα χρήματα «επιτρέπεται» να δαπανήσει και πόσα έριξε στη μεταγραφική αγορά

Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο η Νότιγχαμ Φόρεστ τιμωρήθηκε με τέσσερις βαθμούς για οικονομικές παραβιάσεις του Financial Fair Play. Τα 350 εκατομμύρια ευρώ σε μεταγραφές, η σύγκριση με την Έβερτον και η επόμενη ημέρα για την ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μιλώντας στη σημερινή εκδήλωση, ο Σούνακ είπε: "Νομίζω ότι η πρωτοβουλία της Nottingham Forest και της E.ON να κάνουν όλους στο Νοτιγχαμσάιρ, ανεξάρτητα από την ηλικία τους, να αθλούνται για μία ώρα την εβδομάδα είναι μια φανταστική εκστρατεία. Το Νοτιγχαμσάιρ θα είναι ένα πιο χαρούμενο και υγιές μέρος λόγω αυτής της πρωτοβουλίας.

Πράγματι, το να συγκεντρωθούν όλοι οι αθλητικοί σύλλογοι στο Νοτιγχαμσάιρ για να προωθήσουν όχι μόνο τον αθλητισμό, αλλά και να δώσουν ένα μονοπάτι στον επαγγελματικό αθλητισμό για παιδιά που έχουν το ταλέντο και την αφοσίωση είναι επίσης μια εξαιρετική ιδέα. Και κάτι που μπορεί απλώς να επιταχύνει την επιστροφή της Νότιγχαμ Φόρεστ στην ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική δύναμη για άλλη μια φορά. Αυτή η πρωτοβουλία έχει την απόλυτη, πλήρη υποστήριξή μου".

Ο ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης, δήλωσε: "Αυτή η πρωτοβουλία για να διασφαλιστεί ότι κάθε παιδί και ενήλικας στην περιοχή έχει πρόσβαση σε τουλάχιστον μία ώρα άσκησης κάθε εβδομάδα είναι τόσο σημαντική και θα βάλουμε όλη μας την ενέργεια και τις προσπάθειές μας για να διασφαλίσουμε ότι αυτό είναι δυνατό.

Ό,τι χρειάζεται για να πετύχει αυτό το έργο, ό,τι επένδυση απαιτείται, προσωπικά δεσμεύομαι να το κάνω για αυτήν την περιοχή. Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που μπορούμε να συνεισφέρουμε σε ένα έργο που μπορεί να αλλάξει το μέλλον των παιδιών μας και όλων Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την υποστήριξή του και όλους όσους θα συμβάλουν στην επιτυχία αυτού του έργου"».