Ο Μπαλοτέλι επιστρέφει σε παλιά του ομάδα

Μάριο Μπαλοτέλι

i

©prtscr

Ο Μπαλοτέλι επιστρέφει σε παλιά του ομάδα

Sportal newsroom 18:51 - 15.09.2023

Ο Μάριο Μπαλοτέλι γυρνάει στην Αδάνα Ντεμίρσπορ, μετά τον τερματισμό του συμβολαίου του με τη Σιόν.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι, μετά από ένα αρκετά μέτριο και επεισοδιακό πέρασμα από την Ελβετία και τη Σιόν, επιστρέφει στην Αδάνα Ντεμίρσπορ στην Τουρκία, όπου αγωνίστηκε κυρίως τη σεζόν 2021/2022 κάνοντας πολύ καλές εμφανίσεις. Το συμβόλαιό του θα έχει διάρκεια ενός χρόνου με την δυνατότητα ανανέωσης για έναν ακόμα.

Ο Μάριο έσπασε το συμβόλαιό του με την ελβετική ομάδα, στην οποία είχε δημιουργήσει αρκετά προβλήματα με την συμπεριφορά του. Το πιο σοβαρό περιστατικό είχε να κάνει με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, τον οποίο λέγεται ότι γρονθοκόπησε κατά τη διάρκεια ενός πάρτι, στο οποίο μάλιστα είχε πάει φορώντας στολή Pikachu

Στην Ελβετία ο Μάριο πέτυχε μόλις 6 γκολ σε 19 συμμετοχές. Αντίθετα το πέρασμά του από την τουρκική ομάδα ήταν πολύ πιο επιτυχημένο με τον 33χρόνο να πετυχαίνει 19 γκολ και να μοιράζει 7 ασίστ.

Επιστρέφει στην Τουρκία ο Χασάν: Στην Πεντίκσπορ ο Αιγύπτιος επιθετικός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:49 - 14.09.2023

Επιστρέφει στην Τουρκία ο Χασάν: Στην Πεντίκσπορ ο Αιγύπτιος επιθετικός

Ποδοσφαιριστής της Πεντίκσπορ ετοιμάζεται να γίνει ο Αχμέντ Χασάν, o οποίος φαίνεται να υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα της Τουρκίας, σύμφωνα με δημοσιογράφο της χώρας.

Στο παρελθόν ο Ιταλός με ρίζες από τη Γκάνα έχει αγωνιστεί σε τεράστιους συλλόγους του ευρωπαϊκό ποδοσφαίρου όπως η Ίντερ, η Μάντσεστερ Σίτι, η Μίλαν και η Λίβερπουλ, με τη συμπεριφορά του και τα καμώματά του να μπαίνουν πολλές φορές εμπόδιο στην καριέρα και το αδιαμφησβήτητο ταλέντο του.