Ο Μπαλοτέλι πέταξε δυναμιτάκι στα αποδυτήρια της Άδανα Ντεμίρσπορ
i

©PrtScr

Ο Μπαλοτέλι πέταξε δυναμιτάκι στα αποδυτήρια της Άδανα Ντεμίρσπορ

Στέλιος Βαρδάκης 20:06 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:53 - 06.03.2024

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι γνωστό ότι έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα κάτι που αποδείχθηκε για άλλη μια φορά στα αποδυτήρια της Άδανα Ντεμίρσπορ.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι από τον Σεπτέμβριο του 2023 είναι μέλος τους ρόστερ της τουρκικής Άδανα Ντεμίρσπορ. Ένας τραυματισμός στο γόνατο όμως τον έχει αναγκάσει να χάσει αρκετά παιχνίδια μέσα στη σεζόν, όμως όσες φορές έχει αγωνιστεί έχει καταφλερει να δείξει την ποιότητά του και την αξία του ως ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα, τη φετινή χρονιά έχει αγωνιστεί συνολικά σε 9 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 5 γκολ. Βρίσκει δίχτυα δηλαδή ανά 84 λεπτά σε κάθε αγώνα κατά μέσο όρο.

Ο Ιταλός επιθετικός που μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Ίντερ, Μίλαν, Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ είναι γνωστό ότι διαθέτει έναν πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα, ο οποίος δεν τον έχει βοηθήσει να κάνει την καριέρα την οποία θα μπορούσε ανάλογα με τις δυνατότητές του.

Ένα μικρό δείγμα αυτού του ιδιαίτερου χαρακτήρα του, μας έδειξε για ακόμη μια φορά αυτή τη φορά στα αποδυτήρια της τωρινής του ομάδας. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα βίντεο όπου ενώ βρισκόταν μέσα στα αποδυτήρια μαζί με τους συμπαίκτες του άναψε ένα δυναμιτάκι όπου το πέταξε λίγα μέτρα πιο δίπλα, κλείνοντας τα αυτιά του την ώρα της έκρηξης και τρομάζοντας αρκετούς ανθρώπους που βρίσκονταν εκεί την επίμαχη στιγμή.

Δείτε παρακάτω το βίντεο: