Επιθετικός του Άρη Λεμεσού τρύπησε κυριολεκτικά τα δίχτυα του ΑΠΟΕΛ (vid)
i

©ss youtube

Επιθετικός του Άρη Λεμεσού τρύπησε κυριολεκτικά τα δίχτυα του ΑΠΟΕΛ (vid)

Κώστας Τσιακλής 12:59 - 28.05.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 28.05.2023

Ο επιθετικός του Άρη Λεμεσού, Μάριους Στεπίνσκι, σκόραρε με ωραίο δυνατό πλασέ και τρύπησε κυριολεκτικά τα δίχτυα του ΑΠΟΕΛ.

Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τον Άρη Λεμεσού για την τελευταία αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος. Ο επιθετικός της «ελαφράς ταξιαρχίας», Μάριους Στεπίνσκι σκόραρε με σουτ και τρύπησε κυριολεκτικά τα δίχτυα του Αντρέα Χριστοδούλου.

Το ΑΠΟΕΛ υποδέχθηκε τον Άρη Λεμεσού στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο, μιας και η ομάδα της Λεμεσού κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της, αφήνοντας πίσω της τη αντίστοιχη της Λευκωσίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι δεν προχώρησαν στο καθιερωμένο pasillo που γίνεται για τους πρωταθλητές.

Παπάς στην Κύπρο αφού έκανε τον σταυρό του, οργάνωσε την εξέδρα φωνάζοντας συνθήματα με βρισιές (vid)
REST OF THE WORLD

13:27 - 26.05.2023

Παπάς στην Κύπρο αφού έκανε τον σταυρό του, οργάνωσε την εξέδρα φωνάζοντας συνθήματα με βρισιές (vid)

Ένας ιερέας, οπαδός της Ομόνοιας, στον τελικό Κυπέλλου με την ΑΕΛ Λεμεσού, πήρε το μεγάφωνο και αφού έκανε τον σταυρό του, οργάνωσε την εξέδρα, φωνάζοντας συνθήματα με βρισιές.

 Η απουσία του άγχους έκανε τους δύο συλλόγους να προσφέρουν γκολ και θέαμα, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται με σκορ 4-3 υπέρ του ΑΠΟΕΛ. Στο παιχνίδι μάλιστα υπήρχε και ένα ιδιαίτερο περιστατικό. Συγκεκριμένα στο 12’ ο Άρης έφυγε στην αντεπίθεση και ο Μάριους Στεπίνσκι με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0. Το εντυπωσιακό σε αυτή τη φάση είναι ότι η μπάλα τρύπησε κυριολεκτικά τα δίχτυα της εστίας του Αντρέα Χριστοδούλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Παρά το ατυχές αυτό συμβάν, ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά, με τις δύο ομάδες να παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και το σκορ μέχρι το 34’ να είναι 3-3! Αρχικά ο ΑΠΟΕΛ έφτασε στην ανατροπή με τα γκολ του Γιάννη Σατσιά (19’) και του Κίνγκσλεϊ Σαρφό (23’) ενώ στη συνέχεια ο Άρης έκανε και αυτός ανατροπή φέρνοντας το ματς στο 2-3 (Στεπίνσκι και Ντάνιελ Σικόρσκι τα γκολ).

Τελικά ο ΑΠΟΕΛ πραγματοποίησε την τρίτη και τελευταία ανατροπή στο ματς, με τον Σαρφό να πετυχαίνει το πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα του. Το αποτέλεσμα αυτό δεν άλλαξε κάτι στη βαθμολογία με τον Άρη να τερματίζει πρώτος με 74 βαθμούς και τον ΑΠΟΕΛ δεύτερο με 71.

Δείτε τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: