Το αυτογκόλ της χρονιάς στο MLS - Αμυντικός έστειλε με το κεφάλι την μπάλα σε λάθος εστία (vid)

Το απίθανο αυτογκόλ στο MLS

i

© BeFunky

Το αυτογκόλ της χρονιάς στο MLS - Αμυντικός έστειλε με το κεφάλι την μπάλα σε λάθος εστία (vid)

Την αγωνιστική όπου στο MLS πρωταγωνίστησε ο Γιώργος Κούτσιας, σημειώθηκε κι ένα από τα πιο επικά αυτογκόλ του πρωταθλήματος.

Στο πρωτάθλημα του MLS, έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε εντυπωσιακά γκολ σπάνιας ομορφιάς, ωστόσο αυτήν τη φορά τα βλέμματα τράβηξε ένα αυτογκόλ. Η Σεντ Λούις Σίτι υποδέχτηκε την ομάδα του Βανκούβερ και πήρε τη νίκη χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες με σκορ 3-1. Στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι πήραν σημαντικό προβάδισμα, καθώς με ένα περίεργο αυτογκόλ σημειώθηκε το 2-0.

Έπειτα από ένα γέμισμα και μία ασυνεννοησία μεταξύ του αμυντικού και του τερματοφύλακα, ο Τρίσταν Μπλάκμον πήρε την κεφαλιά λίγο έξω από την περιοχή και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του κατά λάθος. Το συγκεκριμένο αυτογκόλ έστειλε τα αποδυτήρια τη Σεντ Λούις Σίτι με ξεκάθαρο προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενο μείωσαν στο σκορ με τον Γουάιτ (2-1), ωστόσο στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μιγκέλ Πέρεζ «κλείδωσε» τη νίκη και διαμόρφωσε το τελικό σκορ (3-1).

Εκτός από αυτό το αυτογκόλ που έγινε viral, αυτήν την αγωνιστική στο MLS τα φώτα έπεσαν πάνω και στον... δικό μας Γιώργο Κούτσια. Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και του Βόλου δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς βρήκε δίχτυα για δεύτερη συνεχόμενη φορά. Η Νιού Ίνγκλαντ υποδέχτηκε τους Σικάγο Φάιρ για το πρωτάθλημα του MLS, σε μία ματσάρα που τα είχε όλα (3-3). Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν ο Κούτσιας, ο οποίος με το γκολ που πέτυχε έγραψε ιστορία.

Στο 10ο λεπτό, ο Σακίρι έβγαλε τον νεαρό φορ σε θέση τετ α τετ με μία εξαιρετική ασίστ, με τον Κούτσια να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του με ένα εξαιρετικό τελείωμα. Με αυτό το τέρμα, έγινε παράλληλα ο τρίτος παίκτης στην ιστορία της ομάδας του, που καταφέρνει να σκοράρει σε δυο σερί ματς του αμερικανικού πρωταθλήματος, χωρίς να έχει κλείσει τα 20 του χρόνια.