Απίστευτος Μάρκο Σίλβα: Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε τριπλή αλλαγή πριν το ημίχρονο κόντρα στη Νότιγχαμ

Μάρκο Σίλβα

Απίστευτος Μάρκο Σίλβα: Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού έκανε τριπλή αλλαγή πριν το ημίχρονο κόντρα στη Νότιγχαμ

Κώστας Τόπας 09:00 - 03.04.2024

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα βλέποντας την Φούλαμ να βρίσκεται πίσω στο σκορ με τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο, προχώρησε σε τριπλή αλλαγή με την συμπλήρωσε μισής ώρας αγώνα.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα στη Φούλαμ με 3-1 και βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού. Έτσι, η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη έφτασε στους 25 πόντους και στο +3 από τη Λούτον, έχοντας βέβαια και ποινή αφαίρεσης τεσσάρων βαθμών, για την οποία έχει κάνει έφεση.

Από την άλλη, η Φούλαμ έμεινε στους 39 βαθμούς και στην 13η θέση της Premier League, μετά την ήττα από τη Νότιγχαμ. Τα πράγματα πάντως δεν εξελίχθηκαν καθόλου καλά για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα κόντρα στους «Reds». Κι αυτό διότι το παιχνίδι εκκίνησε ιδανικά για την Νότιγχαμ, με τον Χάντσον-Οντόι να ανοίγει το σκορ στο 9ο λεπτό. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Κρις Γουντ έκανε το 2-0, ενώ στο 45+3' ο Γκιμπς-Γουάιτ έκανε τρία τα τέρματα των γηπεδούχων. Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο καθώς ο Ελάνγκα είχε δοκάρι στο 25'.

Το 3-0 στο πρώτο ημίχρονο ανάγκασε τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκος Σίλβα να κάνει τριπλή αλλαγή! Η τριάδα της μεσαίας γραμμής των Άλεξ Ιβόμπι, Χάρι Γουίλσον και Σάσα Λούκιτς ήταν καθηλωμένη στα 33 λεπτά, με τους Τομ Κέρνεϊ, Άνταμα Τραορέ και Γουίλιαν να μπαίνουν ως αντικαταστάτες τους. Τα πράγματα όμως δεν άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό για τους «χωριάτες» αφού το μόνο που κατάφεραν να πετύχουν ήταν να μειώσουν στο 49' με τον Ανταραμπιόγιο.

Η Φούλαμ ταξίδεψε στο Νότιγχαμ έχοντας αποτύχει να κερδίσει στα δύο τελευταία εκτός έδρας ταξίδια της, χάνοντας από την Άρσεναλ πριν την ισοπαλία 3-3 στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την τελευταία φορά. Οι Δυτικο Λονδρέζοι κέρδισαν με 3-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Φεβρουάριο, αλλά πέρασαν 11 εκτός έδρας αγώνες πρωταθλήματος χωρίς νίκη πριν από αυτό.

Η Νότιγχαμ έριξε τριάρα στη Φούλαμ και βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού - Η Έβερτον απέδρασε με τον βαθμό από το Νιούκαστλ
PREMIER LEAGUE

23:35 - 02.04.2024

Η Νότιγχαμ έριξε τριάρα στη Φούλαμ και βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού - Η Έβερτον απέδρασε με τον βαθμό από το Νιούκαστλ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πήρε μία πολύ σημαντική κόντρα στη Φούλαμ με 3-1 και βγήκε από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ την ίδια ώρα η Έβερτον απέδρασε από την έδρα της Νιούκαστλ με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Η ομάδα του Σίλβα μπορεί να έδινε μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη ο αυτή τη σεζόν, καθώς η αγωνιστική φόρμα της ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική. Ωστόσο, τα πράγματα έχουν περιπλέξει μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και το γεγονός ότι η Φούλαμ βρίσκεται στην 13η θέση και στο -18 από την 5η θέση που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.