Σοκαριστικές εικόνες στη Γαλλία: Οπαδοί της Μαρσέιγ έσπασαν το πούλμαν της Λυών - Με αίματα στο πρόσωπο ο Γκρόσο! (pics & vids)

Σοκαριστικές εικόνες στη Γαλλία: Οπαδοί της Μαρσέιγ έσπασαν το πούλμαν της Λυών - Με αίματα στο πρόσωπο ο Γκρόσο! (pics & vids)

Ιάσονας Τσίλης 21:20 - 29.10.2023 / Ανανεώθηκε: 21:48 - 29.10.2023

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ επιτέθηκαν στο πούλμαν της Λυών κατά την άφιξη του στο «Βελοντρόμ» και προκάλεσαν τον τραυματισμό του Φάμπιο Γκρόσο.

Σοκ στη Γαλλία με τα όσα συνέβησαν έξω από το «Βελοντρόμ» λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα της Μαρσέιγ με τη Λυών! Την ώρα που το πούλμαν των «λιονέ» έφτανε στο γήπεδο των Μασσαλών οι οπαδοί των γηπεδούχων επιτέθηκαν με πέτρες στην αποστολή των φιλοξενούμενων., προκαλώντας σοβαρές ζημιές.

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, τα μισά από τα παράθυρα του οχήματος διαλύθηκαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο ο τεχνικός της Λυών, Φάμπιο Γκρόσο, ο οποίος διακομίστηκε στο ιατρείο του γηπέδου όντας αιμόφυρτος. Μάλιστα, κατά τη μεταφορά του στο γήπεδο ήταν φανερά ζαλισμένος.

Η έγκυρη «Equipe» αναφέρει ότι και ο βοηθός του Ιταλού τεχνικού, Ραφαέλε Λόνγκο, τραυματίστηκε από τα επεισόδια, ενώ δεν είναι λίγοι και οι παίκτες που φέρονται να έχουν τραυματισμούς.

Πλέον, η διεξαγωγή του αγώνα είναι στον... αέρα, καθώς τα όσα συνέβησαν δεν είναι καθόλου απίθανο να προκαλέσουν την αναβολή της αναμέτρησης.