Ξεκινά από την αρχή το Μονπελιέ - Κλερμόν που είχε διακοπεί στο 91' για τραυματισμό παίκτη από κροτίδα - Άλλες δύο ποινές στους γηπεδούχους

Ξεκινά από την αρχή το Μονπελιέ - Κλερμόν που είχε διακοπεί στο 91' για τραυματισμό παίκτη από κροτίδα - Άλλες δύο ποινές στους γηπεδούχους

Κώστας Τσιακλής 09:20 - 26.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:32 - 26.10.2023

Η LFP ανακοίνωσε ότι ο αγώνας της Μονπελιέ με την Κλερμόν που διακόπηκε για τραυματισμό παίκτη από κροτίδα θα ξεκινήσει από την αρχή. Επιπλέον οι γηπεδούχοι έχουν να αντιμετωπίσουν ακόμα δύο ποινές,

Η LFP ανακοίνωσε την απόφαση της σχετικά με το τι θα συμβεί με τον αγώνα της Μονπελιέ με την Κλερμόν που είχε διακοπεί μετά από ρίψη κροτίδας στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Το ελληνικό ποδόσφαιρο αναμένει με ανυπομονησία την εκδίκαση της υπόθεσης του ντέρμπι «αιωνίων» που όπως είναι πιθανότατα γνωστό διακόπηκε μετά από τον τραυματισμό του Χουάνκαρ. Λίγο μετά την ισοφάριση του Ολυμπιακού, ο άσος του Παναθηναϊκού έπεσε στο έδαφος μετά από ρίψη κροτίδας από την κερκίδα των «ερυθρολεύκων». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα στο 49', με τη συνέχεια να δίνεται στα δικαστήρια.

Τα ίδια προβλήματα έχουν και στη Γαλλία. Συγκεκριμένα η αναμέτρηση της Μονπελιέ με την Κλερμόν για την 8η αγωνιστική της Ligue 1 είχε διακοπεί στο 91' μετά από ρίψη κροτίδας στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Τη δεδομένη στιγμή το αποτέλεσμα ήταν 4-2 υπέρ των γηπεδούχων.

Η LFP ανακοίνωσε λοιπόν την απόφαση της για το τι θα γίνει με τον ελ λόγω αγώνα. Το ματς λοιπόν θα ξεκινήσει από την αρχή κεκλεισμένων των θυρών ενώ η Μονπελιέ τιμωρήθηκε με επιπλέον δύο ποινές. Αρχικά θα της αφαιρεθεί ένας βαθμός και άλλος ένας με αναστολή, ενώ θα δώσει επιπλέον δύο εντός έδρας παιχνίδια της χωρίς την παρουσία θεατών στην εξέδρα από όπου έφυγε η κροτίδα. 

Το ντέρμπι συνεχίζεται στα δικαστήρια - Στις 10:30 η εκδίκαση της υπόθεσης
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:16 - 26.10.2023

Το ντέρμπι συνεχίζεται στα δικαστήρια - Στις 10:30 η εκδίκαση της υπόθεσης

Ξεκινά το... τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι στις δικαστικές αίθουσες, με την εκδίκαση του Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός να είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στο αρμόδιο Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας.

Κάπως έτσι η ομάδα του Μικέλ Ντερ Ζακαριάν θα οπισθοχωρήσει στους οκτώ βαθμούς και θα είναι ισόβαθμη με την 16η Μετς που βρίσκεται στη θέση που οδηγεί σε μπαράζ υποβιβασμού. Επίσης η Μονπελιέ θα χάσει και προσωρινά το τρίποντο που έμοιαζε δεδομένο αφού ήταν μπροστά στο σκορ με 4-2 στις καθυστερήσεις.