Χαμός στη Μονπελιέ: Ο Σακό άρπαξε από τον λαιμό τον προπονητή του και τον έριξε στο έδαφος

Μαμαντού Σακό

i

©IG:mamadousakho

Χαμός στη Μονπελιέ: Ο Σακό άρπαξε από τον λαιμό τον προπονητή του και τον έριξε στο έδαφος

Κώστας Τόπας 11:43 - 25.10.2023 / Ανανεώθηκε: 11:44 - 25.10.2023

Εντονος καβγάς σημειώθηκε στα αποδυτήρια της Μονπελιέ, μεταξύ του αμυντικού Μαμαντού Σακό και του προπονητή του Μισέλ Ντερ Ζακαριάν. Οι δύο άνδρες φέρεται να πιάστηκαν στα χέρια.

Μεγάλη στιγμή έντασης στη Μονπελιέ. Σύμφωνα με την «Équipe», ο πρώην αμυντικός της Λίβερπουλ, Μαμαντού Σακό είχε σοβαρό καβγά με τον προπονητή του Μισέλ Ντερ Ζακαριάν, στα αποδυτήρια του συλλόγου. Ο 33χρονος Γάλλος στόπερ και ο προπονητής του φέρεται να πιάστηκαν στα χέρια, προτού οι ψυχραιμότεροι τους χωρίσουν. 

Η κατάσταση ξέφυγε μετά από μια παρατήρηση που έκανε ο Ντερ Ζακαριάν στον παίκτη του. Στη συνέχεια, ο Σακό άρπαξε τον προπονητή του από τον λαιμό, πριν τον κάνει να πέσει στο έδαφος, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το γαλλικό δημοσίευμα. Σοκαρισμένος και θυμωμένος ο 60χρονος τεχνικός βγήκε από τα αποδυτήρια χτυπώντας τους τοίχους και τις πόρτες.

Όλα ξεκίνησαν από ένα φάουλ που δεν δόθηκε στον Μαμαντού Σακό κατά τη διάρκεια μιας κόντρας στην προπόνηση, λίγες στιγμές νωρίτερα. Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός (29 συμ., 2 γκολ), ενοχλημένος, αποφάσισε στη συνέχεια να επιστρέψει πρόωρα στα αποδυτήρια. Η στάση του δεν άρεσε καθόλου στον Ζακαριάν, ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις μαζί του στο τέλος της προπόνησης, ενώ τον αποκάλεσε «μωρό που κλαίει». Οι τόνοι μεταξύ των δύο ανδρών ανέβηκαν, μέχρι την παρατήρηση του προπονητή της Μονπελιέ και την αντίδραση του πρώην παίκτη της Κρίσταλ Πάλας.

«Δεν υπήρχε τίποτα. Δεν έχω τίποτα να πω γι' αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Μονπελιέ όταν ρωτήθηκε από τον Τύπο για το περιστατικό.