Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Μασσαλία η αποστολή

Ιωαννίδης - Τζούρισιτς

i

Intime

Παναθηναϊκός: Αναχώρησε για Μασσαλία η αποστολή

Μπάμπης Τσιμπίδας 10:34 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:45 - 14.08.2023

Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφυγε για τη Μασσαλία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ στη ρεβάνς του Βελοντρόμ.

Με «προίκα» το 1-0 του «Απόστολος Νικολαΐδης», η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε λίγο μετά τις 11:00 για τη Μασσαλία, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (15/8) τη Μαρσέιγ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ανακοίνωσε αποστολή, αφού πήρε στο ταξίδι τους 23 παίκτες οι οποίοι έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA και έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στο Βελοντρόμ.

Δεν θα ταξιδέψουν στη Γαλλία όσοι βρίσκονται εκτός: ο τραυματίας Σένκεφελντ, ο ανέτοιμος Αϊτόρ και οι Ζέκα και Γερεμέγεφ

Το νέο πρόσωπο στο αεροπλάνο είναι ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, ο οποίος ακολουθεί για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό για αναμέτρηση στο εξωτερικό. Βέβαια, ο Αμερικανός στόπερ έκατσε στον πάγκο την προηγούμενη Τρίτη κόντρα στους Μασσαλούς.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα συνοδεύεται από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στη Μασσαλία, στο περιθώριο των πρόσφατων επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Άλλωστε, την Κυριακή το Υπουργείο Εσωτερικών της Γαλλίας με διάταγμα που εξέδωσε, απαγόρευσε κάθε μετακίνηση φίλου του Τριφυλλιού ή οποιουδήποτε μοιάζει με Έλληνα φίλαθλο στην ευρύτερη περιοχή της γαλλικής πόλης.