Ο Μαρσέλο αποχώρησε τραυματίας μόλις στο 30ο λεπτό από το ματς της Φλουμινένσε με τη Δε Στρόνγκεστ (vid)

Η αποχώρηση του Μαρσέλο λόγω τραυματισμού

i

© Printscreen

Ο Μαρσέλο αποχώρησε τραυματίας μόλις στο 30ο λεπτό από το ματς της Φλουμινένσε με τη Δε Στρόνγκεστ (vid)

Ο Μαρσέλο αποχώρησε τραυματίας από το ματς της Φλουμινένσε κόντρα στη Δε Στρόνγκεστ μόλις στο 30ο λεπτό, με τον έμπειρο μπακ να νιώθει ενοχλήσεις στη γάμπα και να ζητάει αναγκαστική αλλαγή.

Μόλις στην τέταρτη συμμετοχή του με τη φανέλα της Φλουμινένσε, ο Μαρσέλο αποχώρησε τραυματίας στο 30ο λεπτό από το ματς της ομάδας του κόντρα στη Δε Στρόνγκεστ για το Κόπα Λιμπερταδόρες

Ο Βραζιλιάνος μπακ ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στη γάμπα και ζήτησε να γίνει αναγκαστική αλλαγή, καθώς ήταν αδύνατον να συνεχίσει. Μετά τη λήξη του ματς, ο προπονητής της Φλουμινένσε, Φερνάντο Ντινίζ, στάθηκε στον τραυματισμό του 34χρονου σταρ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν χτύπησε κάπου, απλά ένιωσε ένα πιάσιμο στη γάμπα και σκεφτήκαμε ότι θα ήταν πιο άνετο να τον βγάλουμε από το ματς για να μην τραυματιστεί».

Στα αγωνιστικά, η ομάδα του πρώην άσου του Ολυμπιακού πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Νίνο στο 40ο λεπτό, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Να θυμίσουμε, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ τη φετινή σεζόν είχε ένα σύντομο πέρασμα κι από το Λιμάνι, καθώς με τη φανέλα του Ολυμπιακού μέτρησε τρία γκολ σε δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.