Μαρσέλο για τον καυγά με Γκρίλις: «Έχει ένα τρόπαιο, εγώ έχω τέσσερα»

Μαρσέλο

i

©Photo by Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images

Μαρσέλο για τον καυγά με Γκρίλις: «Έχει ένα τρόπαιο, εγώ έχω τέσσερα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:05 - 23.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:06 - 23.12.2023

Ο Μαρσέλο πήρε θέση σχετικά με τον καυγά που είχε ο Τζακ Γκρίλις με συμπαίκτες του στη Φλουμινένσε, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα.

Το πρώτο τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων στην Ιστορία της και 5ο μέσα στο 2023 κατέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι, με το εμφατικό 4-0 επί της κατόχου του Κόπα Λιμπερταδόρες, Φλουμινένσε, στον τελικό που διεξήχθη στο «King Abdullah Sports City» της Τζέντα. 

Παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τον κορυφαίο τους σκόρερ, Έρλινγκ Χάαλαντ, οι «πολίτες» κατάφεραν να «πατήσουν» στην κορυφή του κόσμου με τα γκολ του Χούλιαν Άλβαρες μόλις στο 1ο λεπτό (το γρηγορότερο στα χρονικά της διοργάνωσης) και στο 88΄, το αυτογκόλ του Νίνο στο 27΄ και αυτό του Φιλ Φόντεν στο 72΄.

Ωστόσο μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού, ο Τζακ Γκρίλις είχε έντονο καυγά με τους παίκτες της Φλουμινένσε. Έτσι με αφορμή αυτό το γεγονός ο πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και του Ολυμπιακού, Μαρσέλο τοποθετήθηκε σχετικά με αυτήν την κόντρα που ξέσπασε, απαντώντας στον Άγγλο πως «εκείνος έχει ένα τρόπαιο, ενώ αυτός έχει τέσσερα».

«Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Έχω τις σκέψεις μου, δεν θα πω αν είναι σωστό ή λάθος. Σε αυτήν τη διοργάνωση, έχει ένα τρόπαιο κι εγώ έχω τέσσερα. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να κατακτήσεις τέσσερα τρόπαια. 

Όλοι κάνουν ό,τι θέλουν. Το παιχνίδι παίζεται στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μιλάω καλά ή άσχημα για όσους τα κάνουν αυτά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Νίκησες και πρέπει να το χαρείς», δήλωσε στο Cazé TV ο Μαρσέλο.