Μαρθελίνο: «Δεν πίστευα ότι θα επέστρεφα - Η ομάδα είναι καλή και δεν θα βρισκόμουν εδώ αν δεν το πίστευα»

Μαρθελίνο

i

©printscreen

Μαρθελίνο: «Δεν πίστευα ότι θα επέστρεφα - Η ομάδα είναι καλή και δεν θα βρισκόμουν εδώ αν δεν το πίστευα»

Κώστας Τσιακλής 19:04 - 14.11.2023

Ο νέος προπονητής της Βιγιαρεάλ, Μαρθελίνο, παρουσιάστηκε από τον σύλλογο ενώ παραχώρησε και τις πρώτες του δηλώσεις.

Ο Μαρθελίνο ανακοινώθηκε τη Δεύτερα (13/11) από την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, Βιγιαρεάλ. 

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε ήδη την πρώτη του προπόνηση και παρουσιάστηκε την Τρίτη (14/11) στο «Θεράμικα». Ο Μαρθελίνο παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις και είπε πως είναι χαρούμενος που επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου ενώ ανέφερε πως η ομάδα είναι καλή και αν δεν το πίστευε αυτό δεν θα βρισκόταν εκεί. 

«Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να συμβεί αυτό το γεγονός, αλλά η ζωή μερικές φορές μας οδηγεί σε μονοπάτια ή να βρεθούμε ξανά σε μέρη όπου ήσουν πολύ χαρούμενος. Πέρασα τέσσερα υπέροχα χρόνια εδώ σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο και, παρά τις δύσκολες στιγμές που βιώσαμε στο τέλος, ο χρόνος σε βοηθά να δώσεις σημασία σε αυτό που πραγματικά έχει σημασία.

Το πιο σημαντικό για μένα είναι η επαγγελματική και προσωπική αντιμετώπιση που είχα. Είναι χαρά που βρίσκομαι ξανά εδώ. Ο κόσμος της ομάδας μού έχει δώσει ήδη πολλή αγάπη στην πρώτη θητεία μου και είμαι πολύ ευγνώμων. Τώρα έρχομαι με τον ίδιο ενθουσιασμό, την ίδια φιλοδοξία και ταπεινότητα όπως την πρώτη μέρα και με την επιθυμία να ανταποδώσω σε αυτούς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν.

Η ομάδα είναι καλή. Αν δεν πίστευα σε αυτήν, δεν θα ήμουν εδώ σήμερα. Τώρα είμαστε υπεύθυνοι να τους δώσουμε τα εργαλεία για να επιτύχουν τη μέγιστη απόδοσή τους. Έθεσα άμεσους στόχους, νομίζω ότι αυτό είναι απαραίτητο σε τέτοιου είδους καταστάσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρθελίνο.

Από την άλλη ο πρόεδρος της Βιγιαρεάλ, Φερνάρντο Ρόιγκ, πρόσθεσε: «Ο Μαρθελίνο είναι ένας προπονητής που όλοι γνωρίζουμε. Η πρώτη μας εμπειρία μαζί του ήταν πολύ καλή, καθώς πέτυχε τον στόχο να επιστρέψει στην Α' Κατηγορία. Απολαύσαμε μερικά πολύ καλά χρόνια και ελπίζουμε η ιστορία να επαναληφθεί. Εδώ θα νιώσετε πολύ άνετα και ελπίζω ότι, με τη βοήθεια των ανθρώπων σας, των παικτών και όλων των ανθρώπων της Βιγιαρεάλ, θα μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Συγχαρητήρια και καλώς ήρθατε».