Μαρτίνεθ: «Ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Ρεάλ στην Ισπανία»

Ντιέγκο Μαρτίνεθ

i

Ντιέγκο Μαρτίνεθ/ ©Intime

Μαρτίνεθ: «Ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Ρεάλ στην Ισπανία»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ παραχώρησε συνέντευξη σε Μέσο της χώρας του και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το μέγεθος των «ερυθρόλευκων» στην Ελλάδα είναι εφάμιλλο με αυτό της Ρεάλ στην Ισπανία.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στο ισπανικό “El Pelotazo”, παραχωρώντας την πρώτη του συνέντευξη στην χώρα του ως προπονητής του Ολυμπιακού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του στους Πειραιώτες. 

«Με προσέλκυσε το να με οδηγεί το ένστικτο μου. Ο πρώτος λόγος που ήρθε ήταν να μπορέσω να προπονώ σπουδαίους παίκτες. Ο Ολυμπιακός είναι σαν τη Ρεάλ στην Ισπανία. Και επίσης πιστεύω στους ανθρώπους. Το να δουλέψω με τον Αντόνιο Κορδόν ήταν ένα επιπλέον κίνητρο. Η πρόκληση είναι συναρπαστική», είπε ο 42χρονος κόουτς. 

Παράλληλα για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σεβίλλη ο Μαρτίνεθ ανέφερε: «Για το μέλλον κανείς δεν ξέρει αν θα επιστρέψω στη Σεβίλλη. Όταν κερδίζεις έρχεσαι πιο κοντά σε όλους τους πάγκους, όταν χάνεις, απομακρύνεσαι από τους δικούς σου. Έτσι αντιλαμβάνομαι το πρωτάθλημα».