Με Φαν Βεέρτ ταξιδεύει η ΑΕΚ στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ
i

Τομ Φαν Βέερτ/©intime

Με Φαν Βεέρτ ταξιδεύει η ΑΕΚ στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ

Κώστας Τσίλης 14:07 - 04.03.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 04.03.2023

Ο Φαν Βέερτ προπονήθηκε κανονικά και σήμερα και ο Αλμέιδα τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της ΑΕΚ που ταξιδεύει για την Κρήτη για το αυριανό παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Με δεδομένο πως το απουσιολόγιο του Ματίας Αλμέιδα για το αυριανό ματς της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ είναι γεμάτο ονόματα, ακόμα και μια επιστροφή στην αγωνιστική δράση, έχει την σημασία της. Ειδικά εάν είναι και στην επιθετική γραμμή. Ο Τομ Φαν Βέερτ προπονήθηκε και σήμερα κανονικά και ο Αργεντινός τεχνικός τον συμπεριέλαβε στην αποστολή που ταξιδεύει για το Ηράκλειο.

Είναι δεδομένο πως ο Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει τον Φαν Βέερτ για την βασική ενδεκάδα. Μόλις δυο κανονικές προπονήσεις έχει προλάβει να βάλει ο Ολλανδός φορ στα πόδια του. Αλλά για ένα παιχνίδι που οι απουσίες στην επίθεση είναι τόσο σημαντικές, βοηθάει πολύ τον Αργεντινό τεχνικό να έχει τον Φαν Βέερτ στον πάγκο. Έστω και για λίγα λεπτά συμμετοχής, αν παραστεί ανάγκη. 

Κατά τα άλλα, οι απουσίες που μετρά ο Αλμέιδα εξακολουθούν να είναι πολλές. Ο Πάολο Φερνάντες όπως αναμενόταν μπήκε ήδη από σήμερα σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς. Αλλά φυσικά με μόλις μια προπόνηση μετά από 1,5 μήνα απουσίας, δεν ήταν δυνατόν να μπει στην αποστολή για την Κρήτη. Το ίδιο ισχύει και για τον Μιλάντ Μοχαμάντι, που από χθες μπήκε ξανά στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης μετά από τρείς ολόκληρους μήνες. 

Φυσικά εκτός αποστολής για το ματς με τον ΟΦΗ, έμεινε και ο Λιβάι Γκαρσία που ταλαιπωρείται από μια θλάση, ο Γαλανόπουλος λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, αλλά και ο Σέρχιο Αραούχο με τον Νταμιάν Σιμάνσκι, που είναι τιμωρημένοι. Τόσο ο αρχηγός της ΑΕΚ, όσο και ο Πολωνός χαφ, στην Κρήτη θα εκτίσουν την ποινή τους και ως εκ τούτου θα είναι ξανά διαθέσιμοι ήδη από το ματς της Τετάρτης με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.